2018-10-19 01:25


Zvonul despre un criminal de copii a pus pe jar un oraş întreg

 |  15:24
Zvonul despre un criminal de copii a pus pe jar un oraş întreg

Vestea că doi minori, de 9 şi 13 ani au fost găsiţi morţi şi cu organele scoase a pus stăpânire pe întreg oraşul Bârlad, judeţul Vaslui. Oamenii au răspândit cu mare viteză acest zvon şi locuitorii au intrat în panică. Poliţia a dezminţit informaţiile.

Zeci de mesaje și postări au apărut pe Facebook, care mai de care mai alarmante, în care se discută despre presupusa moarte a doi copii găsiți fără suflare în bâlciul de la Bârlad. În unele postări de pe rețeaua de socializare, se detaliază poziția trupurilor în care au fost găsiți cei doi copii, semnele foarte violente găsite pe cadavre și chiar cum au fost înghesuiți sub o prelată pentru a fi ascunși. Câțiva dintre părinți povestesc chiar cum copiii le-au venit speriați în casă, alimentați de zvonul că un criminal sau mai mulți, umblă în libertate prin zonă.

Discuțiile utilizatorilor se opresc în punctul în care sunt întrebați dacă au văzut sau cunosc personal detalii despre cele două presupuse victime minore. Mulți susțin că au auzit detaliile despre această întâmplare de la vecini, rude sau întâmplător pe stradă.

Potrivit bdbnews.ro, poliţia a dezminţit informaţiile: “Referitor la informațiile de mai sus, conform zvonului că doi copii minori au fost găsiți decedați, Inspectoratul de Poliție al județului Vaslui precizează că pe parcursul desfășurării evenimentului anual al bâlciului de la Bârlad, nu s-a raportat nici un eveniment care să confirme temerile populației. “

Foto: bdbnews.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-31

TAGURI: zvon, criminal copii, barlad, vaslui, politie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STIRI BDB NEWS
28 Aug 2015

Va rugam precizati sursa articolului cu link. Multumim. http://bdbnews.ro/stiri-locale/262-alarma-falsa-zvonul-ca-doi-copii-au-fost-gasiti-morti-in-balci-ii-sperie-pe-barladeni
Random imageUltimele stiri


loading...