2018-12-17 02:30


16 persoane, REŢINUTE de poliţia belgiană. Salah Abdeslam NU a fost găsit

 |  07:44
16 persoane, REŢINUTE de poliţia belgiană. Salah Abdeslam NU a fost găsit

Un număr de 16 persoane au fost arestate de poliţia belgiană în operațiunile declanșate după atacurile de la Paris. Totuşi, autorităţile nu au reuşit să-l găsească pe Salah Abdeslam, bărbatul din Bruxelles suspectat că a jucat un rol-cheie în atentatul din Franța.

Oamenii legii au percheziţionat şi trei case la Charleroi, la sud de Bruxelles.

"Putem sublinia că nu s-au găsit arme sau explozibili. Abdeslam Salah nu a fost găsit" în timpul operațiunii. Cele 19 raiduri s-au desfășurat "fără vreun incident notoriu", a precizat procurorul Eric Van Der Sypt, transmite Agerpres.

Acesta a mai spus că, în timpul unei percheziții la un snack-bar în comuna din regiunea capitalei Molenbeek-Saint-Jean, cunoscută ca fief jihadist, un vehicul s-a îndreptat spre polițiști.

"Vehiculul a reușit să fugă dar a putut fi interceptat la Bruxelles. La bord, un individ rănit a fost arestat", a afirmat purtătorul de cuvânt al parchetului, citat de France Presse.

Procurorul Van Syrpt a anunţat că „şaisprezece persoane au fost arestate. Judecătorul va decide mâine dacă vor fi reținute în continuare". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-23

TAGURI: 16, persoane, retinut, politia, belgiana, salah abdeslam, nu, gaseste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...