2018-10-16 08:49


6 morți după un atentat cu bombă într-un punct turistic din Egipt

 |  22:43
6 morți după un atentat cu bombă într-un punct turistic din Egipt

Un atac cu bombă a făcut şase morţi, inclusiv trei poliţişti, joi lângă un drum ce duce la piramidele din suburbia Giza a capitalei egiptene Cairo, au anunţat surse din securitate, informează Reuters.

Bomba a explodat în timp ce poliţiştii au sosit în vehiculele lor în faţa unei clădiri unde erau ascunşi presupuşi militanţi, potrivit acestor surse. Treisprezece persoane au fost rănite.

Ministerul egiptean de Interne a emis un comunicat declarând că bomba a fost plasată de militanţi ai Frăţiei Musulmane şi a explodat când forţele de securitate au încercat să ia cu asalt clădirea.

Militanţii islamişti şi-au intensificat atacurile asupra soldaţilor egipteni şi poliţiei după ce armata l-a răsturnat de la putere pe preşedintele Mohammed Morsi provenit din Frăţia Musulmană în 2013, în urma unor proteste de masă contra conducerii sale. Foarte mulţi civili au fost de asemenea ucişi, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-21

TAGURI: atentat cu bomba, explozie, cairo, egipt
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ISTORIA SE RAZBUNA
21 Ian 2016

Si mai vrea sa aduca citeva milioane de asa zisi cetateni cinstiti in Nemtalarie . O sa aiba 2 politisti la un conpatriot primit cu flori in gara . Bravo gazdelor
Random imageUltimele stiri


loading...