2018-12-17 16:36


A început Loteria Vizelor 2018. Șansa anuală de emigrare în SUA e aici

 |  15:53
A început Loteria Vizelor 2018. Șansa anuală de emigrare în SUA e aici

Înregistrarea electronică în Programul Diversity Visa al Statelor Unite a început marţi 4 octombrie 2016 la orele 19:00 (ora României) și va rămâne disponibilă numai până luni 7 noiembrie 2016 la orele 19:00 (tot ora României). Pentru a participa la programul din acest an, cei interesați sunt invitați să acceseze pagina de internet a Departamentului de Stat www.dvlottery.state.gov

Nu se percepe nicio taxă!

Departamentul de Stat acceptă cereri de înregistrare NUMAI pe pagina de internet E-DV.  Participanţii pot alege ca altcineva să trimită cererea în numele lor, dar ar trebui să fie precauţi dacă persoana care se oferă să îi ajute încearcă să le ceară o taxă, întrucât formularul online este simplu şi NU SE PERCEPE NICI O TAXĂ pentru a participa. Fie că o persoană trimite o cerere de participare direct, sau un avocat, un prieten, sau o rudă îi oferă asistenţă, se poate trimite o singură cerere de participare în numele fiecărei persoane.

Pagina de confirmare trebuie tipărită!

Este foarte important ca participanţii la program să îşi tipărească pagina de confirmare generată online şi să o păstreze până la data de 30 septembrie 2018.  Numărul unic de confirmare este singura modalitate de a verifica dacă o cerere de participare a fost selecţionată şi de a obţine informaţii despre solicitarea de viză şi despre programarea la interviu, dacă cererea fost selecţionată. Participanţii nu trebuie să permită altor persoane să le păstreze pagina de confirmare, ci să şi-o păstreze astfel încât să poată verifica independent situaţia cererii lor de participare. Altă cerință este de a se trimite o fotografie recentă, făcută în ultimele şase luni, fără ochelari. Cererile de participare însoţite de fotografii care au mai fost trimise cu cereri de participare în programele anterioare vor fi descalificate.

Cum afli dacă ai fost selecţionat?

Începând cu data de 2 mai 2017, participanţii la programul DV-2018 îşi vor putea folosi numărul de confirmare pentru a verifica online pe Entrant Status Check, la adresa de internet www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov> , dacă cererea lor a fost selecţionată. Pe pagina Entrant Status Check participanţii selecţionaţi vor fi informaţi despre modalitatea de a solicita vize de imigrare DV pentru ei şi membrii de familie eligibili. Departamentul de Stat nu foloseşte poşta electronică (e-mail) pentru a îi înştiinţa pe participanţi că au fost selecţionaţi pentru programul Diversity Visa.  Informaţia este disponibilă NUMAI pe Entrant Status Check.  Nu da crezare nici unui e-mail care vă informează că aţi fost selecţionat să solicitaţi o viză în programul DV. Aceste e-mailuri înşelătoare sunt trimise de persoane de rea credinţă, cu intenţia de a obţine sume de bani de la persoane neinformate. Dacă primești o astfel de înştiinţare, ești rugat să o transmiteţi celei mai apropiate ambasade sau celui mai apropiat consulat SUA.  Poți consulta pagina de internet www.usvisas.state.gov/dv/fraud<http://www.usvisas.state.gov/dv/fraud> pentru informaţii complete şi curente despre programul Diversity Visa.

Programul Loteria Vizelor DV-2018 - Informații importante

Când: Cererile de înregistrare pentru programul DV-2018 se depun în format electronic începând de marți, 4 octombrie 2016, ora 19:00 (ora României) până luni, 7 noiembrie 2016, ora 19:00 (ora României).

Unde: Înregistrările electronice sunt acceptate NUMAI la www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov>

Taxe: NU există nicio taxă pentru transmiterea unei înregistrări electronice.

Cum: Instrucțiunile complete se pot găsi la www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov> sau pe pagina de internet a Departamentului de Stat la www.usvisas.state.gov/dv/instructions<http://www.usvisas.state.gov/dv/instructions>

Câte cereri de înregistrare poți trimite: Legea permite o singură cerere de înregistrare în numele unei persoane.

Reguli noi: Participanții trebuie să adauge o fotografie recentă, făcută în ultimele șase luni. Participanții care vor folosi fotografii transmise în programele anterioare vor fi descalificați automat. Nu se acceptă fotografiile în care persoanele fotografiate poartă ochelari.

Câștigători: 50.000 de participanți vor fi selecționați aleatoriu, iar începând cu 2 mai 2017, participanții vor putea folosi numerele unice de confirmare, pentru a verifica dacă au câștigat, pe pagina de internet Entrant Status Check (Verificarea Statutului Înregistrării) la www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov>

Atenție! Nu toți cei selecționați vor solicita sau se vor califica pentru o viză, așa că mai multe persoane selecţionate pot fi alese. De aceea, trebuie să păstrezi numărul de confirmare până în ultima zi a programului DV-2018, 30 septembrie 2018.

Atenție! Departamentul de Stat NU va trimite o înştiinţare că un participant a câștigat Loteria vizelor și nu va solicita bani prin Western Union.  Aceasta este fraudă – nu deveniți victimă!  Folosește numai Entrant Status Check (Verificarea Statutului Înregistrării) la www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov> pentru a verifica dacă ai fost selecționat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-04

TAGURI: loteria vizelor, 2018, emigrare, sua, diversity visa, statele unite
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...