2019-04-19 05:41


Acuzat de HĂRŢUIRE SEXUALĂ de către 15 femei, un procuror federal din SUA de origine ROMÂNĂ s-a pensionat anticipat

 |  12:40
Acuzat de HĂRŢUIRE SEXUALĂ de către 15 femei, un procuror federal din SUA de origine ROMÂNĂ s-a pensionat anticipat

Un important judecator federal din SUA originar din Romania s-a pensionat din cauza acuzatiilor de hartuire sexuala facute la adresa lui de cel putin 15 femei, potrivit publicaţiei Washington Post, citată de HotNews.ro.

Nascut in Bucuresti, in 1950, Alex Kozinski este fiul unor supravietuitori ai Holocaustului. Parintii sai au emigrat si l-au adus in Statele Unite cand el avea 12 ani.  Kozinski, în vârstă de 67 de ani, este membru si fost sef al Curtii de Apel nr. 9, cea mai mare curte de apel federala din SUA. El afirmă că se retrage cu efect imediat pentru ca o lupta contra acestor acuzatii nu ar fi buna pentru justitie.   Decizia vine dupa ce Curtea de Apel nr. 9 a deschis o investigatie in urma unui articol din Washington Post in care 15 femei, unele dintre ele foste subordinate, l-au acuzat ca le-a pipait, le-a facut comentarii obscene sau le-a aratat materiale pornografice.  Kozinski, despre care se stia de mult ca are o latura mai deocheata, a declarat ca, desi vorbea deschis cu functionarii barbati si femei, “nu a fost destul de atent la provocarile si presiunile cu care se confrunta femeile la locul de munca”. “Ma doare sa aflu ca l-am facut pe vreunul dintre functionarii mei sa se simta inconfortabil. Imi cer sincer scuze pentru asta”, a spus el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-19

TAGURI: procuror fedral, sua, roman, origine, hartuire sexuala, pensionat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Dec 2017

ba baieti..voi astia cu HOLOCAUSTUL...cum va simtiti cand stati la masa cu ANGELA DOROTHEEA KASSNER-KAZMIERCZAK-MERKEL(mafia KAZARA) care e tovarasa voastra de afaceri cu arme prin DUBAI si QATAR dar este fata biologica a lui ADOLF HITLER adoptata de un polonez reformat....ia spuneti dracului adevarul..din peste O SUTA DE MILIOANE DE MORTI in al dilea razboi mondial....ce sa vezi....numai evreii sunt cei cu holocaustul.....dar restul pana la 100de milioane de oameni de ce nu se considera victime??????????????Cand o sa discutam de HOLOCAUSTUL FACUT DE pseudo-EVREII( kazarii )BOLSEVICI DIN FOSTUL URSS cu populatia din EuRopa DE EST???..Si daca omorati arabii pe banda rulanta aia nu cumva este ANTISEMITISM Si GENOCID??????....populatie cu sange semit inseamna inclusiv palestinienii,egiptenii,libienii,irakienii etcetera...sa vina vreunul sa ma enerveze cu tampeniile astea ca o sa fie vai si amar de capul lui...auzi cine vorbeste de holocaust..MAFIA LUI BRUCAN SI ANA pAUKER..TERORISTII LUI ILIESCU satanisti nenorociti
Random imageUltimele stiri


STARBAG