2018-12-11 08:54


“Ajutor, ajutor! Sunt însărcinată” – strigătul unei victime a atentatelor din Paris

 |  11:59
“Ajutor, ajutor! Sunt însărcinată” – strigătul unei victime a atentatelor din Paris

Una dintre cele mai dramatice scene ale atentatelor din Paris a fost surprinsă de un jurnalist francez lângă sala de spectacole Bataclan. Pentru a scăpa de atacatori, o tânără s-a agățat de o balustradă de la etajul doi pentru a se asigura că nu va fi văzută de aceştia. Mai mult, femeia striga: “Ajutor, ajutor! Sunt însărcinată”.

După un timp, un bărbat a ajutat-o pe viitoarea mamă să urce în balcon. Femeia a povestit pentru The Sun că iubitul și familia ei au aflat de la televizor că este însărciantă. 

"Plănuiam să aştept până la trei luni înainte de a le spune tutoror. Urmăream concertul de la balcon şi când au intrat atacatorii nu am mai putut să cobor, aşa că am urcat. Am atârnat timp de cinci minute până când cineva m-a tras sus. Am vrut să îi mulţumesc acelui bărbat şi am rugat un prieten să facă un apel pe Twitter pentru a mă contacta. Am apucat să-i mulţumesc între timp", a afirmat tânăra, potrivit b1.ro. 

Potrivit sursei citate, teoriștii le-ar fi spus celor care se aflau în sala de spectacole că vor să-i răzbune pe conaționalii lor.

"Suntem aici pentru a vă face să treceţi prin ceea ce trec oamenii nevinovaţi din Siria! Le auziţi strigătele de suferinţă? Acum simţiţi şi voi teama pe care oamenii o simt zilnic în Siria! E război! Şi e doar începutul. Vom masacra nevinovaţii. Să le spuneţi asta tuturor", ar fi spus teroriștii ISIS în timpul atacurilor de la Paris.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: ajutor, sunt, insarcinata, strigat, victima, atentat, paris
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...