2019-02-20 19:44


ALERTĂ cu BOMBĂ într-un avion care zbura spre Germania. Ce s-a întâmplat

 |  18:59
ALERTĂ cu BOMBĂ într-un avion care zbura spre Germania. Ce s-a întâmplat

Un avion de pasageri care zbura din Egipt spre Germania a efectuat, vineri, o aterizare de urgenţă în Creta (Grecia) din cauza unei ameninţări cu bombă. Alerta cu bombă a vizat un avion al companiei germane Condor care efectua o cursă între staţiunea egipteană Hurghada şi Düsseldorf (Germania).

Compania aeriană Condor a confirmat, pentru agenţia DPA, că avionul, la bordul căruia erau 273 de pasageri, a aterizat în siguranţă în Grecia.

"Avionul a fost evacuat, pasagerii sunt nevătămaţi", a declarat un reprezentant al Poliţiei grece.

Alerta de securitate a fost declanşată după primirea unor informaţii care anunţau prezenţa unui dispozitiv exploziv la bordul aeronavei, scrie zf.ro. 

Echipele pirotehnice au percheziţionat avionul, fără a găsi obiecte suspecte. Autorităţile elene vor efectua investigaţia în acest caz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-17

TAGURI: avion, germania, alerta bomba
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Aug 2018

Turn control "va rugam sa aterizati de urgenta inGRECIAsi sa cautati o bomba".....Pilotul-Am aterizat si nu e nici o bomba...Turn control"Si ce daca avem un pachet cu spaga care trebuie trimisa la Berlin"........ha ha ha stupid people Grecii sunt cei mai mari mincinosi si tzepari de la ei s-a inventat tragedia si teatrul...ha ha ha
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...