2019-03-26 18:46


Alertă de călătorie MAE: Principalele sindicate din Grecia, în grevă generală

 |  10:23
Alertă de călătorie MAE: Principalele sindicate din Grecia, în grevă generală

Ministerul de Externe (MAE) a emis o alertă de călătorie în care anunţă că principalele sindicate din sectorul public și privat din Grecia au anunțat organizarea unei greve generale naționale în data de 4 februarie.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care călătoresc în Republica Elenă că fermierii eleni protestează prin ample acţiuni de blocare a drumurilor, în special în zona de nord a Greciei, atât în puncte de frontieră, cât şi pe autostrăzile interioare.

În prezent, este blocat accesul camioanelor, în ambele sensuri de mers, în punctele de frontieră cu Bulgaria (Promachonas, Ivailovgrad și Exohis), Turcia (Kastanion, Ormeniou și Kipon) şi Macedonia (Evzonon). Coloanele de autocamioane în aşteptare, în unele puncte, au lungimea de aproximativ 15 km”, a precizat MAE, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, circulaţia autoturismelor nu a fost perturbată.

„Având în vedere că situaţia blocajelor de trafic este în permanentă schimbare, se recomandă şi verificarea individuală a rutelor avute în vedere de către transportatorii de mărfuri interesaţi de tranzitarea teritoriului elen”, mai precizează MAE.

Ministerul de Exterrne recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare, în cazul în care apar situaţii speciale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-03

TAGURI: alerta, calatorie, mae, principale, sindicat, grecia, greva, generala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...