2018-12-19 00:23


Un avion a fost oprit la sol, după o ameninţare cu bombă

 |  20:30
Un avion a fost oprit la sol, după o ameninţare cu bombă

Un avion al companiei EasyJet, care ar fi trebuit să decoleze după-amiază de la Manchester (Marea Britanie) cu destinația Marrakech (Maroc), a fost oprit la sol și pasagerii au fost debarcați pentru verificări suplimentare după ce s-a primit o alertă cu bombă. Alerta s-a dovedit ulterior a fi falsă, a anunțat poliția din Manchester, anunta Agerpres.

Au fost deja arestați doi bărbați, cu vârste de 45 și 46 de ani, bănuiți că ar fi în spatele apelului telefonic în care s-a pretins că la bordul avionului s-a urcat un pasager care ar fi spus că are o bombă în bagaj.

Un purtător de cuvânt al aeroportului din Manchester a confirmat că pasagerii au fost debarcați în jurul orei 15:30 GMT, 'ca măsură de precauție', avionul urmând să decoleze către Marrakech imediat ce se va încheia controlul amănunțit de securitate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-19

TAGURI: avion, amenintare, bomba, falsa, anglia, marocUn avion al companiei EasyJet, care ar fi trebuit să decoleze după-amiază de la Manchester (Marea Britanie) cu destinația Marrakech (Maroc), a fost oprit la sol și pasagerii au fost debarcați pentru verificări
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...