2018-12-19 11:42


LOVITURĂ DE STAT ÎN TURCIA. Armata susține că a preluat puterea

 |  23:36
LOVITURĂ DE STAT ÎN TURCIA. Armata susține că a preluat puterea

Autorităţile turce au luat măsuri speciale de securitate, vineri seară, pe fondul informaţiilor privind o tentativă de lovitură de stat militară care ar dori să preia puterea de la Ankara.

UPDATE:

Armata susține că lovitura de stat a avut succes. Situația se agravează deoarece au început lăuri de ostatici, inclusiv Șeful Statului Major, conform Reuters. S-au auzit și explozii în zona în care este sediul Armatei.

Televiziunea de stat din Turcia a fost închisă, la fel și rețelele de socializare Facebook, Twitter sau Istagram.

Toate cursele aeriere de pe aeroportul Ataturk au fost anulate.

Premierul Binali Yildirim a anunţat că a existat o tentativă în sensul unei lovituri de stat militare. "Ar fi prea mult să o numim o lovitură de stat, dar a existat o tentativă de revoltă în cadrul armatei. Este vorba de o încercare de preluare a puterii în mod ilegal. Vom pedepsi drastic această tentativă", a declarat Yildirim, citat de CNN Türk.

"Turcia nu va permite niciodată vreo iniţiativă de întrerupere a democraţiei. Autorii acestui act vor plăti cel mai mare preţ", a ameninţat premierul Turciei, lansând un apel la calm.

Elicoptere şi avioane militare survolează la joasă altitudine zone centrale din Ankara şi Istanbul, afirmă surse citate de cotidianul britanic The Telegraph.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-16

GALERIE MEDIA


TAGURI: lovitura de stat, ankara, turcia, masuri de securitate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CARACATITA DIPLOMATIEI
15 Iul 2016

Ii tremura chiloti lui Ponta , Nastase , Basescu .
GICA
16 Iul 2016

VREM MOSCHEE IN BUCURESTI. CEA MAI MARE DIN EUROPA. BRAVO DOMNULE PONTA! MARE PACAT AI FACUT CAND AI ACCEPTAT. A-TI DECLARAT CA AVETI ORIGINI ALBANEZE. PROBABIL CA SUNTETI SI MUSULMAN.
ION CREANGA
16 Iul 2016

Ștefan cel Mare!!!! Unde sunteti voi moldovenii mei???? La chiolhan maria ta!!! ! Sîî cini plătește băi???? Turcia plătește marinata!!!!!Stati bai,ca viu si eu sa- i chelim di bani!! Ce ne spune asta români??......
ANONIM
16 Iul 2016

GULAN probaabil ca va sponsoriza si MOSCHEEA din BUCURESTI. DACA SPONSORIZEZI TREBUIE SA SI PRIMESTI.
CROCODILUL FLAMAND
16 Iul 2016

DE UNDE ARE GULEN ASTA ATATIA BANI CA SA SPONSORIZEZE SUTE DE SCOLI...MOSCHEI...LOVITURI DE STAT?.....CE DRACU PARCA VORBIM DE VREUN MILIARDAR DIN TOP FORBES....SIGUR E BAGAT VREUN BANCHER IN CHESTIA ASTA...SI PLUS PREA S-AU INTAMPLAT TOATE DE ZIUA BASTILIEI....ADICA VREA SA SEMNIFICE CEVA PROBABIL....BAIETII ASTIA AU CEVA IDEI FIXE CU ANUMITE DATE DIN CALENDAR....LE PLAC TOT FELUL DE ZILE SPECIALE......DUPA PAREREA MEA NU E VORBA DE NICIUN GULEN...MIE NU MI-A PLACUT NICIODATA VERSIUNEA OFICIALA DE STIRE...PENTRU CA E SIGUR O MARE MINCIUNA PENTRU PUBLIC...APROPOS DECEMBRIE 1989....STIMATI CONCETATENI...TOVARASUL ILIESCU...BLABLABLAAAA....CARE MAI CREDE VERSIUNILE DE LA TELEVIZOR E RETARDAT SI TEMBEL
CARACATITA DIPLOMATIEI
16 Iul 2016

Moscheia din Drumul Taberei , Piata Moghioros , a cui este ? crocodile
CROCODILUL FLAMAND
17 Iul 2016

@CARACATITA DIPLOMATIEI>>>>>HABAR NU AM CINE E CU MOSCHEILE....DAR LA MODUL GENERAL...CEI CARE DAU BANI PENTRU MOSCHEILE SALAFISTE-EXTREMISTE SUNT ARABII SAUDITI.....CEI MAI PRIMITIVI SI SANGEROSI EXTREMISTI...CARE TRAIESC DUPA LEGILE SHARIA....SUNT CEI MAI BOGATI ARABI DIN AFACERILE CU PETROL....FAMILIILE SAUDITE......INCLUSIV GRUPUL BIN-LADEN....CELEBRU PENTRU MUJAHEDINII DIN AFGHANISTAN....ASTIA AU DEMOLAT TOT FELUL DE TARI CU ISLAMISTII...POATE SI-AU PROPUS SA ACAPAREZE SI TURCIA...NU ESTE EXCLUS.....AM MAI SPUS....TRAIM VREMURI FOARTE CIUDATE....DEJA TOTUL E EXTREM DE IMPREVIZIBIL...SUNT DIVERSE CHESTII PE CARE LE STIU DOAR V-I-P URILE.....DAR E FOARTE CLAR CA REGIMUL ERDOGAN A LUAT-O RAZNA....SE PUNE CU AMERICANII...VAI DE CAPUL LUI...GAME OVER
Random imageUltimele stiri


loading...