2018-05-24 06:55


UPDATE: Împușcături pe Champs-Elysees. Morți și răniți în urma unui nou atac terorist la Paris

 |  22:48
UPDATE: Împușcături pe Champs-Elysees. Morți și răniți în urma unui nou atac terorist la Paris

Doi poliţişti au fost împuşcaţi joi seara, la Paris, pe bulevardul Champs-Elysees. Potrivit agenţiilor internaţionale de presă, unul dintre ei a murit, la fel și atacatorul. Există și un număr de răniți, printre care și polițiști.

UPDATE 2:

Autoritățile franceze iau în calcul pista unui atac terorist. Direcția antiteroristă a Parchetului din Paris s-a autosesizat în această seară.

Potrivit BFMTV, atacatorul scrisese pe Telegram că vrea să ucidă polițiști.

UPDATE:

Mai mulți martori oculari și o parte a presei franceze susțin că ar fi fost cel puțin doi atacatori. 

Incidentul s-a produs în jurul orei locale 21.00, în fața unui magazin Marks & Spencer. Poliția a intervenit în prima fază, după care au ajuns la fața locului doi membri ai Brigăzii speciale de intervenția, iar un elicpoter a survolat apoi zona.

Stațile de metrou George V, Franklin Roosevelt și Champs-Elysees-Clemenceau au fost închise în urma schimbului de focuri.

O purtătoare de cuvânt a poliţiei, Johanna Primevert, a declarat că atacatorul a vizat poliţişti care păzeau o zonă din apropierea staţiei de metrou Franklin Roosevelt, o zonă populară în rândul turiştilor, potrivit News.ro.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Atacatorul a fost neutralizat la scurt timp după incident.

Champs Elysées din Paris a fost închis. Autoritățile le transmit oamenilor să evite zona. Mai multe echipe de securitate se află la fața locului, transmite CNN.

Așa cum scrie poliția franceză pe Tweeter: ”Intervenția poliției se desfășoară pe Champs Elysées, evitați acest sector și respectați instrucțiunile forțelor de poliție”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-21

TAGURI: politisti, paris, champs elysees, alerta

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova