2016-12-07 16:42

EXTERNE


Americanii redefinesc violul

 |  17:41
Americanii redefinesc violul

Administraţia Obama a redefinit noţiunea de „viol” în cadrul unei noi definiţii în urma căreia, pentru prima oară, şi bărbaţii vor putea fi incluşi în categoria de potenţiale victime, anunţă AP.

Pentru prima dată de la prima definiţie dată de FBI violului, acum 80 de ani, nu doar femeile pot fi considerate victime ale violului, iar cerinţa ca victimele să se fi opus fizic atacatorilor a fost eliminată.

Astfel, statisticile vor consemna mai multe victime ale violului în SUA, fapt care va atrage totodată şi sume de bani mai mari pentru prevenirea atacurilor sexuale şi asistenţa victimelor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-06

TAGURI: viol America, definitie viol, administratia Obama, victime viol, barbati violati, fonduri protejare victime viol, atac sexualComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Iar ne facem de rușinea lumii: unul din trei români e de acord cu violul! Unul din trei români spun că violul este justificabil dacă victima a consumat alcool sau droguri... 02 Dec 2016 | (3)
Dîncu: Toate legile care definesc administraţia publică, grupate într-un singur document Vicepremierul Vasile Dîncu a afirmat, în cadrul unei emisiuni televizate, că toate legile care... 20 Noi 2016 | (2)