2018-12-15 16:05


Angajata unui centru de refugiaţi din Suedia, înjunghiată mortal de un solicitant de azil

 |  10:12
Angajata unui centru de refugiaţi din Suedia, înjunghiată mortal de un solicitant de azil

O angajată a unui centru de refugiaţi din Suedia a fost înjunghiată mortal de un solicitant de azil, în vârstă de 15 ani. Poliţia a precizat că incidentul nu este clasificat ca terorism, relatează CNN, citat de Mediafax.

Hans Lippens, un purtător de cuvânt al poliţiei din regiunea Vastra Gotaland, a afirmat că băiatul a fost reţinut de poliţie, dar nu a fost identificat, doar ţara sa de origine fiind cunoscută.

Incidentul a avut loc la un centru pentru solicitanţi de azil cu vârste sub 18 ani.

Lippens a mai spus că victima, o tânără în vârstă de 22 de ani, era singură împreună cu opt băieţi care locuiau la azil.

"Nu a fost terorism. Credem că ar putea să fi fost un accident sau poate a existat o luptă", a afirmat Hans Lippens.

Oficialul a ţinut să precizeze că mai multe incidente au avut loc la centre pentru solicitanţi de azil din regiunea Vastra Gotaland, dar "acesta este cel mai grav caz de până acum". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-26

TAGURI: angajata, centru, refugiati, suedia, injunghiata, mortal, solicitant, azil
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PENTRU ANGELICA
26 Ian 2016

Sa ii dea despagubiri materiale si financiare familiei , raspundere in fata justitiei , de catre Angelica . Ea ia invitat si garantat toti mafioti fara acte de identitate .
EURABIA PLăNUITă
26 Ian 2016

de Germania și Franța DAR cu semnăturile tuturor târâturilor de guverne (prin miniștii și ambasade) care -au clocit-o de prin anii 60 și au ratificat-o prin anii 70 SUNT DE VINĂ dar asta nu înseamnă că dacă ne-au lucrat pe la spate, trebuie să punem imediat botul și să le punem covorul roșu imigranților.
DIAVOLUL ăLA DE ȘOROș
26 Ian 2016

e de vină, ONG-urile lui, politicienii-cârpe (cumpărați de el)....”buni” de spălat cu ei pe jos, wc-uri ori pe unde doriți; iată ce spunea din gura-i urât mirositoare și otrăvitoare, dar sigur pe el nevoie mare, de parcă mă-sa de la mă-sa mare i-a predat lui (nu altcuiva) sceptrul conducerii lumii, iar el preluând-o - ca un satanist în formă pură și scîrbos la moacă, și-a propus s-o ”salveze” de ea însăși, împotriva ei, spre ”binele” ei: ”GEORGE SOROS „POT AFIRMA CU SIGURANŢĂ CĂ ULTIMA GENERAŢIE DE COPII ALBI SE NAŞTE ACUM” Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei austriece, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), afirma că ONG-urile lui SOROS din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa.
IATA CE SPUNEA
26 Ian 2016

George Soros despre viitorul pe care-l doreste „rasei albe”: „To feel and even think that the white race is inferior in every conceivable plane is natural, given its history and current documents. Let the white race west country perish in blood and suffering. Long live the multicultural, racially mixed and classless ecological society! Long live anarchy!” Nya Dagbladet, Judisk miljardär bakom stöd till invandrargrupper Publicerad – 9 maj 2014. „A simți și chiar crede că rasa albă este inferioară în fiecare plan imaginabil este natural, având în vedere istoria sa și documentele curente.Fie ca țara vestică a rasei albe să piară în sânge și suferință. Trăiască societatea multiculturală, rasial amestecată și societatea ecologică fără clase!
DIMPOTRIVA, CONSERVAREA
26 Ian 2016

propriei identitati etnice, istorice si culturale impune, pe principiul simetriei, sustinerea si conservarea identitatilor oricaror altor popoare si ale oricaror altor grupuri etnice. Prin urmare toti cei care califica drept „xenofobie, extremism, etc…”, dreptul inalienabil al fiecarui popor de a-si conserva identitatea etnica, istorica si culturala nu fac decat sa atace cu ura acel popor, nu fac decat sa se dedea ei insisi la actiuni pline de ura, xenofobie si rasism impotriva acelui popor. In lunga lista a acestor organizatii intalnim in primul rand organizatiile si ONG-uri de extrema stanga: comuniste, anarhiste, trotskiste, ecologiste, libertariene, progresiste, etc…multe dintre ele foarte bine finantate de miliardari ca Soros, miliardari care si-au cladit averea prin falimente si prabusiri ale monedelor si titlurilor de stat nationale, adica miliardari care au adus saracie si suferinta popoarelor si care numai „binefacatori ai celor multi de pe aceasta planeta” nu sunt.
Random imageUltimele stiri


loading...