2018-12-17 05:37


Angela Merkel explică ce s-a întâmplat cu meciul Germania-Olanda

 |  19:57
Angela Merkel explică ce s-a întâmplat cu meciul Germania-Olanda

Angela Merkel a declarat că decizia de anulare a meciului amical dintre Germania și Olanda a fost una dificil de luat, dar corectă, dat fiind riscurile la adresa securității.

"La fel ca milioane de fani, sunt tristă că meciul nu a mai avut loc. Autorităţile au avut de luat o decizie grea, poate cea mai grea. Dar a fost o decizie corectă. Marţi seară, au existat riscuri în privinţa securităţii", a declarat cancelarul german, potrivit L'Equipe.

Mai mulți politicieni printre care și Merkel trebuiau să asiste la meci. Potrivit unor surse, aceasta se afla în drum spre stadion, când a auzit că s-a descoperit coletul suspect.

Partida a fost anulată după ce în apropierea stadionului a fost găsită o mașină care semăna cu o ambulanță și care era plină cu explozibil. În plus, un colet suspect a fost găsit chiar în arenă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: angela merkel, meci, germania-olanda, terorist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BALACEALA EUROPENA
19 Noi 2015

De la tine a inceput dezastrul . si sa vezi ce urmeaza in continuare . Nu te apuca craciunul in scaun plusat . Ai bagat reptile in casele oamenilor rechizitionate obligatoriu . La tine in casele de vacanta , citi teroristi cinstiti ai cazat ?
ISTORIA SE RAZBUNA
20 Noi 2015

Ia dirdiit bucile curului de Activista Comunista al P . C . German . Tu ia-i tinut la sin , supt si educat . Lupi negri , maninca stapinul si slugile .
Random imageUltimele stiri


loading...