2019-02-23 17:13


Angela Merkel îşi închide pagina de Facebook

 |  12:21
Angela Merkel îşi închide pagina de Facebook

Cancelarul german Angela Merkel a anunţat că, având în vedere că nu mai este preşedintele Uniunii Creştin Democrate (CDU), îşi închide pagina de Facebook.

Ea le-a transmis un mesaj video în care le-a mulţumit oamenilor care au susţinut-o pe parcursul carierei ei politice şi a anunţat că pagina va fi închisă definitiv.

Uniunea Creştin Democrată (CDU, conservatori) a ales-o în 7 decembrie pe o apropiată a Angelei Merkel, Annegret Kramp-Karrenbauer, ca succesoare la preşedinţia formaţiunii şefei Guvernului, nevoită să părăsească postul de conducere a partidului pe care l-a deţinut timp de 18 ani.

Supranumită odinioară, cu afecţiune, "Mutti" (mama, în germană) de opinia publică, Angela Merkel a fost nevoită să renunţe să mai candideze la conducerea partidului, în urma unor alegeri regionale foarte dezamăgitoare. Însă, înainte de a preda ştafeta, ea şi-a apărat cu vigoare moştenirea politică, în pofida criticilor care o vizează atât în Germania, cât şi în afara frontierelor ţării, mai ales în problema migraţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-02

TAGURI: angela merkel, facebook, cdu,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
02 Feb 2019

Cica e fiica secreta a lui Hitler. Asa am cetit pe net in site-uri ce se intereseaza de smekerii planetari.
RADIO EREVAN
02 Feb 2019

e o clona facuta din sperma lui HITLER de catre rusii lui PUTIN impreuna cu un doctor nazist pe nume KLAUBERG /experimentul cu sperma lui HITLER s-a facut chiar la sediul din LIUBIANKA al KGB din MOSCOVA /Ea este de fapt un fel de sluga a rusilor teleghidata de ei in Germania
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...