2018-10-23 19:14


Anunțul SUA: John Kerry vine la București

 |  20:12
Anunțul SUA: John Kerry vine la București

Secretarul de stat al SUA, John Kerry, a acceptat invitația ministrului român de externe, Lazăr Comănescu de a vizita România în 2016.

In cadrul intrevederii dintre cei doi diplomați, secretarul de stat al SUA, John Kerry, a remarcat rolul Romaniei de factor de stabilitate in regiune si contributia la lupta anti-terorism, alaturi de SUA.

"Secretarul de stat a remarcat calitatea de Aliat responsabil si de incredere al Romaniei, evocand contributiile, alaturi de SUA, in lupta impotriva terorismului. Totodata, a evidentiat rolul Romaniei in regiune, ca factor de stabilitate, inclusiv din prisma dezvoltarii economice", se arata intr-un comunicat de presa MAE.

De asemenea, potrivit Ziare.com, seful diplomatiei romane a reiterat ca relatia cu SUA ramane un pilon al politicii externe si de securitate a Romaniei, Comanescu subliniind "nivelul excelent" al relatiilor bilaterale in domeniul politico-militar, dar si interesul autoritatilor de la Bucuresti pentru consolidarea prezentei SUA in Romania.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-02

TAGURI: sua, john kerry, sua, lazar comanescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...