2018-12-12 19:05


UPDATE. Atac armat cu luare de ostatici în SUA

 |  23:26
UPDATE. Atac armat cu luare de ostatici în SUA

Cel putin trei politisti au fost răniți, vineri, in orasul Colorado, din Statele Unite, dupa ce un barbat a deschis focul în fata unei clinici.

UPDATE 07.51 Trei persoane au decedat din cauza rănilor, inclusiv un polițist, au declarat autoritățile din Colorado Springs într-o conferință de presă. Nouă persoane, dintre care cinci polițiști, au fost spitalizate. "Starea lor este pentru moment bună", a precizat Catherine Buckley, purtător de cuvânt al poliției din acest oraș situat la sud de Denver. Atacatorul de la centrul de planning familial din Colorado a fost arestat. Bărbatul înarmat care s-a ascuns mai multe ore într-un centru de planning familial din Colorado, în vestul Statelor Unite, a fost arestat după ce a făcut cel puțin 11 răniți, au anunțat autoritățile. "Suspectul a fost arestat", a declarat John Suthers, primarul orașului Colorado Springs, la sud de Denver, într-un briefing de presă. Poliția, care nu a dezvăluit încă identitatea atacatorului, era îngrijorată că el ar fi putut plasa explozibili în clădire.

De asemenea, din primele informatii, se pare ca si mai multi civili au fost raniti, insa nu se cunoaste numarul acestora, relateaza CNN, citat de Ziare.com.

Politia din Colorado Springs a transmis, pe Twitter, ca zona nu este sigura.

Locotenentul de politie Catherine Buckley, de la biroul de informatii publice din Colorado Springs, a informat ca agresorul ar fi putut lua ostatici. Clinica de planificare familiala se afla intr-un complex comercial in care exista si magazine.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-28

TAGURI: sua, atac armat, politisti, ostatici
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...