2018-11-15 04:10


UPDATE. ATAC ARMAT în Las Vegas. Un bărbat trage în oamenii adunați la un concert

 |  09:54
UPDATE. ATAC ARMAT în Las Vegas. Un bărbat trage în oamenii adunați la un concert

Poliţia din Las Vegas a transmis luni că un atacator înarmat s-ar afla liber în celebra zonă cu cazinouri a oraşului şi a cerut locuitorilor să fie precauţi, relatează DPA şi BBC News. Conform unei postări pe Twitter a departamentului de poliţie, persoana înarmată s-ar afla în apropierea cazinoului Mandalay Bay.

UPDATE - Poliţia a nunţat într-o postare pe Twitter că un suspect a fost anihilat şi a reînnoit apelurile către cetăţeni să evite zona.

Conform purtătorului de cuvânt al unui spital local, cel puţin două persoane au murit şi 24 au fost spitalizate, transmite Reuters.

"Cerem tuturor să evite zona", se mai menţionează în postare, potrivit Agerpres.

Potrivit Reuters, un utilizator de Twitter a scris că hotelul în care se află cazinoul a fost închis, în timp ce un alt utilizator, citând poliţia, a spus că doi atacatori s-ar afla la etajului al 32-lea al hotelului şi ar fi tras asupra unui bodyguard şi asupra poliţiei.

Împuşcăturile au fost raportate în jurul orei locale 22:00 (08:00, ora României), în timpul festivalului Route 91 Harvest, în timp ce cântăreţul de muzică Jason Aldean cânta într-un cazinou extrem de popular.

Poliţia a blocat bulevardul Las Vegas pentru a căuta persoana ce a deschis focul. „Verificăm informaţii conform cărora ar exista un atacator înarmat activ în interiorul sau în jurul cazinoului”, a scris poliţia pe Twitter.

Din înregistrări video postate pe rețele de socializare se vede cum sute de oameni fug de la locul incidentului, scrie BBC News.

În unele înregistrări se aud sunete de focuri de la ceea ce pare o armă automată.

Poliția a sfătuit populația să evite zona.

Un purtător de cuvânt al unui spital a declarat pentru CNN că mai multe persoane au fost internate cu răni cauzate de gloanțe.

Știre în curs de actualizare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-02

GALERIE MEDIA


TAGURI: atac armat, las vegas, morti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...