2019-01-22 05:12


UPDATE. ATAC armat la un club de noapte din GERMANIA – doi morți și patru răniți. Cine era atacatorul și ce spune Poliția despre incident

 |  12:36
UPDATE. ATAC armat la un club de noapte din GERMANIA – doi morți și patru răniți. Cine era atacatorul și ce spune Poliția despre incident

UPDATE. Potrivit Poliției, atacatorul era un cetățean irakian care locuia de mai multă vreme în Germania și nu era solicitant de azil. “Motivele bărbatului, care a acționat singur, sunt neclare. Investigația încă este în desfășurare, dar circumstanțele evenimentelor de la discotecă, din seara precedentă atacului, sunt destul de clare, și ne-au făcut să excludem contextul terorist”, a spus un reprezentant al Poliției.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite într-un atac armat comis la un club de noapte din oraşul german Konstanz, aflat la graniţa cu Elveţia, a anunţat Poliţia, citată de BBC, informează News.ro. Între cele două persoane care şi-au pierdut viaţa se află şi atacatorul.

Un bărbat a deschis focul în jurul orei locale 4.30 (5.30, ora României), omorând o persoană. Atacatorul a fost ucis apoi, într-un schimb de focuri cu poliţia.

Iniţial, forţele de ordine au anunţat că autorul atacului, în vârstă de 34 de ani, a fost rănit grav şi arestat.

De asemenea, alţi trei oameni au fost răniţi grav, iar o a patra persoană a fost rănită mai uşor. Astfel, un gardian ar fi fost rănit în timp ce încerca să îl oprească pe atacator, au declarat martori pentru postul de televiziune SWR. De asemenea, un poliţist ar fi fost rănit.

Focurile de armă au provocat panică în discotecă. "Clienţii au reuşit să se salveze fugind afară sau ascunzându-se”, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei.

Autorităţile au demarat o anchetă, iar motivele atacului nu se cunosc deocamdată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-31

TAGURI: atac armat, konstanz, germania, morti, raniti, politia, club de noapte, irakian, terorist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...