2019-03-18 16:07


ATAC cu cuțitul într-un autobuz din Germania: 14 persoane au fost rănite

 |  16:42
ATAC cu cuțitul într-un autobuz din Germania: 14 persoane au fost rănite

Cel puțin 14 persoane au fost rănite, dintre care două grav, în ceea ce pare a fi un atac cu cuțitul într-un autobuz din orașul Luebeck din nordul Germaniei, relatează un ziar local citat de Reuters.

UPDATE: Un martor a relatat pentru Luebecker Nachrichten că una din victime, un bărbat, tocmai îi cedase locul unei femei în vârstă când atacatorul l-a înjunghiat în piept.Potrivit unui alt martor, atacatorul a aruncat brusc pe jos un rucsac, a scos o armă albă şi a început să lovească la întâmplare. Suspectul are circa 35 de ani, a mai indicat publicaţia.   Mai devreme, poliția  din statul Schleswig-Holstein, unde se află orașul Luebeck, a postat pe twitter un mesaj prin care informează că există o mare desfășurare de forțe în Luebeck.   ”În prezent există o desfășurare importantă a poliției în Luebeck", a scris poliția. "Noi examinăm situația și vom oferi mai multe informații mai târziu".   Suspectul, un bărbat de 30 de ani, a fost arestat. Asupra sa a fost găsit un rucsac fumegând și un cuțit de bucătărie.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-21

TAGURI: atac cutit, autobuz, germania, raniti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Iul 2018

La mai mare.... un cutit si in gatul vrajitoarei Merkel sa se sature de imigranti pot apoi veni si la noi la nepot'su la IOH-ANUS
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...