2018-09-24 18:36


ATAC cu cuțitul într-un MALL din Polonia: un mort și șapte răniți

 |  23:03
ATAC cu cuțitul într-un MALL din Polonia: un mort și șapte răniți

O femeie a fost ucisă şi alte şapte persoane au fost rănite cu cuţitul de un bărbat de 27 de ani, care i-a atacat pe clienţii unui centru comercial din oraşul polonez Stalowa Wola (sud-est), a anunţat vineri poliţia locală, citată de AFP.

Nu se cunosc deocamdată motivele atacului. Agresorul a fost identificat ca fiind Konrad K. ''Bărbatul s-a comportat în mod iraţional, lovind în spate'' victimele, potrivit unui comunicat al poliţiei.

Incidentul a avut loc către ora locală 15,00 (13,00 GMT). Agresorul a fost imobilizat de către clienţii centrului comercial şi predat poliţiei. Poliţia a mai spus că bărbatul nu era sub influenţa alcoolului şi că el nu a avut niciodată probleme cu justiţia. ''Serviciile abilitate sunt în acţiune. Poliţia încearcă să stabilească circumstanţele accidentului şi mai ales mobilul agresorului'', a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Rafal Bochenek, citat de agenţia poloneză de presă PAP.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-20

TAGURI: atac, cutit, agresor, mall, polonia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/45826153.https://petitieonline.net/petitie/09726156.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare grabnic!Capitala are nevoie de magistrala 7 până în 2020!
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...