2019-01-24 00:59


Atacul din Bangladesh. Premierul italian: Suntem ca o familie care a suferit o pierdere dureroasă

 |  14:54
Atacul din Bangladesh. Premierul italian: Suntem ca o familie care a suferit o pierdere dureroasă

Premierul italian Matteo Renzi a condamnat ferm atacul de sâmbătă din Bangladesh, în care numeroşi cetăţeni italieni şi-au pierdut viaţa. Acesta a ţinut să precizeze că Italia a suferit "o pierdere dureroasă", relatează AFP și Reuters, citate de Agerpres.

Într-un scurt discurs televizat, Matteo Renzi nu a confirmat numărul italienilor uciși, în condiţiile în care dorește să anunțe mai întâi familiile victimelor.

Surse din Ministerul de Externe italian au precizat că în restaurant se aflau 11 italieni în momentul atacului, unul dintre ei reuşind să scape.

"Am urmărit toată noaptea derularea evenimentelor în speranța unui deznodământ diferit. Confruntată cu tragedia islamului radical, Italia este unită și nu va ceda în fața nebuniei celor care doresc să ne distrugă viețile. Suntem ca o familie care a suferit o pierdere dureroasă, însă care nu are nicio intenție să dea dreptate celor care cred că distrugerea valorilor noastre este un țel căruia ei își pot dedica viețile. Noi suntem mai puternici", a afirmat premiul italian Matteo Renzi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-02
Citeste si:
Atac terorist la Dhaka. Martor argentinian: A fost un masacru
Luare de ostatici din Bangladesh. 20 de cetățeni străini, ucişi

TAGURI: atac, bangladesh, premier, italian, familie, sufera, pierdere, dureroasa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
02 Iul 2016

CHESTIILE ASTEA INCEP SA SEMENE CU RAFUIELILE MAFIOTE DIN USA IN VREMURILE LUI AL-CAPONE>>>>>TOTUL SUB UMBRELA "TERORISMULUI ISLAMIC"......DAR DE CE SA OMOARE ITALIENI SI JAPONEZI??ASTIA NU AU NICIO LEGATURA CU ISLAMISTII......NU POTI SA SPUI AM OMORAT UN ITALIAN PENTRU CA ESTE SHIIT...SAU SUNNIT....CINEVA MANIPULEAZA PE TERORISTII ASTIA SA LICHIDEZE ANUMITE PERSOANE....NU E NIMIC LA INTAMPLARE.....CUM AJUNGI PE LISTA NEAGRA GATA HOKUS POKUS TE ATACA TERORISTII....
Random imageUltimele stiri

loading...