2019-03-21 12:02


ATENA, lovită acum de INUNDAȚII. Este prăpăd in capitala GRECIEI, la două zile după INCENDIILE devastatoare!

 |  18:53
ATENA, lovită acum de INUNDAȚII. Este prăpăd in capitala GRECIEI, la două zile după INCENDIILE devastatoare!

Inundaţii de proporţii s-au produs în Grecia, la Atena, la doar două zile după incendiile care au provocat zeci de morţi. În urma furtunii, pagube însemnate s-au înregistrat în capitala elenă, unde au fost surprinse imagini dramatice.

Ploile au lovit în zonele afectate de incendii în Grecia încă de miercuri. Joi însă, situaţia s-a agravat. În special în Capitala Atena s-au produs inundaţii puternice.

Inundaţii în Grecia: populaţia sfătuită să rămână în case în 3 localităţi

Localnicii au surprins imagini dramatice din zonele lovite de furtună. În special în Marousi, o suburbie din nord-vestul Atenei, ploile au făcut ravagii. O întreagă parcare de maşini au fost înghiţită de viitură.

Potrivit presei locale, autorităţile au avertizat populaţia din zonele Marousi, Vrilissia şi Chalandri asupra pericolului reprezentat de vijelii şi au cerut oamenilor să rămână în case.

Şi în alte zone din Grecia s-au produs inundaţii. Străzi de localităţi şi şosele au fost acoperite de adevărate torente. Pagubele nu au putut fi, deocamdată, estimate.

Meteorologii eleni au lansat un avertisment de vreme severă pentru cel puţin 2 zile în Grecia, cu risc de furtuni şi inundaţii. Avertismentul a fost transmis pentru români şi de Ministerul de Externe, încă de miercuri, potrivit observator.tv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-26

TAGURI: atena, grecia, inundatii, incendii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DEH!
26 Iul 2018

Trebuiau să știe! Nicio țară ortodoxă nu are cruce pe steag, decât ei...ca fală! După ce s-au lăfăit în euro și au fost răsfățați, acum sunt vânduți Germaniei, care se crede șefa U.E. și le-a impus să adopte / legalizeze legea împreunărilor între tâmpiții de același sex..au făcut-o anul trecut, acum, și-o trag...pe bune! Pentru niciun alt păcat nu se coboară foc din cer, decât pentru asta! Așa o să pățim și noi....
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Iul 2018

@DEH!.homosexualitatea si prostitutia exista inca din vremea Greciei antice si nu s-a intamplat nimic//nu incerca sa manipulezi oamenii cu asemenea parascovenii ...cine e homosexual/lesbiana e problema lui personala//Uite de aia nu suport eu personajele astea care prostesc lumea cu aberatii pseudo-religioase........nici o diferenta intre talibani si extremistii ultra-ortodocsi...orice chestie se intampla automat apare cate unul sa afuriseasca cu religia...cum e cand unii-si violeaza proprii copii la Vaslui? acolo de ce nu ard casele? parca si incestul e ceva interzis sau ne facem ca ploua Daca Dmnezeu s-ar apuca de impartit pedepse nu mai ramane niciun om pe planeta,toti au cate un viciu deci trebuie exterminati nu-i asa?Si sa ramana doar popii pedofili care fac campanie electorala cu "votati Ponta" prin Moldova si se plimba cu mertzanele negre ca interlopii..........si handicapatii ca Becali care pupa cruci la cazino ca sa castige la ruleta
CUCUVEA....
27 Iul 2018

Vorbeam despre LEGALIZARE...adică cu voie legiferată de la stăpânire, înțelegi? Când legalizezi păcatul, chiar dacă se face ”de când lumea”, atunci nu e în regulă...atât prin faptul că se dă ca EXEMPLU, cât și prin inducerea pe celulă pentru ceilalți, dar și pentru urmași, ca fiind ceva NORMAL...ceea ce e ANORMAL! Dacă tălică ești alogen, e treaba ta! Dacă ești creștin doar cu numele, iarăși e treaba ta! Fiecare face ce vrea, dar asta nu-l absolvă de răspundere...pentru că, TOATE ÎMI SUNT ÎNGĂDUITE, DAR NU TOATE ÎMI SUNT DE FOLOS! Iar Șeful de Sus, va împărți pedepse, dar nu acum...și-aici, mai îngăduie câte-o pedeapsă exemplară, dar definitivă, o va da la Judecată. El e boier, te lasă să vadă ce faci până la sfârșit, nu dă cu tine de pământ imediat...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Iul 2018

chestia cu gay-lesbi nu are nicio legatura cu ce spui tu....e un fenomen care NU POATE FI CONTROLAT...nu ai ce sa e faci la astia,trebuie sa-i lasi in pace pur si simplu//Si nu are legatura Dumnezeu si religia cu chestiile astea-si eu cred in Dumnezeu dar mare atentie...toate religiile manipuleaza si isi aroga drepturi pe care nu le au asupra oamenilor...nu mai traim in evul mediu sa prostesti oamenii cu "apocalipsa" la prima furtuna sau trasnete...astea sunt fenomene naturale Concluzia-eu nu am nimic contra gay-lesbi si Grecia e o tara care are de mii de ani gay-lesbi sau prostitutie fara ca sa existe vreo problema din cauza asta//Si in Imperiul Roman era plin de gay-lesbi..Europa de azi la fel e plina,USA sa nu mai zic,e full de gay-lesbi
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...