2018-12-19 11:44


Atentat în Bavaria. Un afgan a atacat cu toporul călătorii unui tren

 |  07:09
Atentat în Bavaria. Un afgan a atacat cu toporul călătorii unui tren

Un individ cu un topor a atacat, luni seară, călătorii dintr-un tren în landul german Bavaria, un număr de 10-15 persoane fiind rănite, multe în stare gravă, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției locale, potrivit Reuters, citat de Agerpres.

Un tânăr afgan în vârstă de 17 ani, solicitant de azil, a rănit grav cu toporul și cuțitul trei pasageri ai unui tren din Germania, într-un atac calificat ca "posibil atentat islamist". Acesta a fost ucis de poliție.

Incidentul s-a produs la bordul unui tren regional care făcea legătura între orașele Treuchtlingen și Würzburg.

"Cu puțin timp înainte să ajungă la Würzburg, un individ a agresat pasagerii cu un topor și un cuțit. Sunt trei răniți grav și mai multe persoane rănite ușor. Autorul faptelor a reușit să fugă din tren, poliția a plecat în urmărirea lui și în cadrul acestei urmăriri a deschis focul asupra agresorului și l-a ucis", a declarat un purtător de cuvânt al poliției locale.

Ministrul bavarez de interne a afirmat că autorul agresiunii este un tânăr "afgan de 17 ani", solicitant de azil ajuns singur, fără familie, în Germania. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-19

TAGURI: atentat, bavaria, afgan, ataca, topor, calator, tren
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALEX
19 Iul 2016

Gunoaie islamiste le au trebuit nemtalailor! Economia germana are nevoie de forta de munca! Sa vie toti refugiati in germania ! Asa a zis merkel. Acu sa se spele cu gunoaiele astea pe cap! PS Restrictiile pe piata muncii pt romani si bulgari le au prelungit pana la limita maxima ca le ocupau locurile de munca cetatenilor germani!
Random imageUltimele stiri


loading...