2019-04-19 20:15


Atentate pe Aeroportul din Istanbul. Principele Radu a semnat în cartea de condoleanțe de la Ambasada Turciei

 |  08:21
Atentate pe Aeroportul din Istanbul. Principele Radu a semnat în cartea de condoleanțe de la Ambasada Turciei

Principele Radu a semnat, vineri, în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Turciei la București, după atentatele de la Aeroportul din Istanbul care s-au soldat cu decesul a 44 de persoane.

"În numele Familiei Regale, principele Radu a transmis Excelenței Sale domnului ambasador Osman Koray Ertaș, ambasadorul Republicii Turcia în România, compasiunea și regretul față de familiile îndoliate", a precizat Biroul de presă al Majestății Sale Regelui Mihai I, într-un comunicat de presă.

În triplul atentat sinucigaş de pe aeroportul Ataturk 44 de persoane au murit, în timp ce alte peste 260 au fost rănite. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-02

TAGURI: atentat, aeroport, istanbul, principe, radu, semneaza, carte, condoleante, ambasada, turcia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
02 Iul 2016

UN PADUCHE , PLATIT DE NOI .
GICA
02 Iul 2016

ESTE UN GEST DE COMPASIUNE SI REGRE. ANORMAL AR FII DACA VOM CONSTRUII MOSCHEEA CEA MAI MARE DIN EUROPA LA BUCURESTI. CEI CARE VOR AVIZA ACEST LUCRU VOR AVEA PE CONSTIINTA LOR TOT CE AR PUTEA SA SE INTAMPLE DUPA ACEEA ...DACA SE VA INTAMPLA. SPER SA NU SE INTAMPLE NIMIC
ISTORIC
03 Iul 2016

MAGARI VREA SA NU PLATEASCA NICI UN IMPOZIT LA TOATE MOSIILE SI PALATELE . NU LE MAI AJUNGE PLAPUMA . MINCAIAR CIUMA DE DEGENERATI SI ASUPRITORI , PROFITORI .
Random imageUltimele stiri


STARBAG