2018-12-19 05:53


Atenţionare de călătorie MAE: Greve în Grecia ale marinarilor, transportatorilor feroviari şi în transportul în comun

 |  12:37
Atenţionare de călătorie MAE: Greve în Grecia ale marinarilor, transportatorilor feroviari şi în transportul în comun

MAE a emis o atenţionare de călătorie în care îi informează pe românii care doresc să se deplaseze pe teritoriul Greciei că, vineri, au loc greve ale marinarilor, transportatorilor feroviari şi în transportul în comun.

Ministerul de Externe a precizat, într-un comunicat de presă, că lucrătorii din domeniul transportului în comun au anunţat, joi, că vineri organizează o grevă de 24 de ore, cu înregistrarea unor modificări de orare de funcţionare.

De asemenea, marinarii şi transportatorii feroviari vor organiza, de 1 mai, acţiuni greviste de 24 de ore.

Astfel, transportul în comun se va desfăşura după următorul program: autobuzele vor circula de la ora 9:00 la ora 21:00, iar troleibuzele de la ora 8:30 la ora 21:00, în timp ce cursele trenurilor şi metrourilor suburbane vor fi anulate.

Lucrătorii de la metroul cu traseele din zona urbană, precum şi cei de la tramvai vor protesta doar în primele ore ale dimineţii, până la ora 9:00.

MAE a precizat că persoanele interesate pot obţine informaţii la numărul +30 14511 şi de pe site-ul  http://www.trainose.gr. De asemenea, ministerul Afacerilor Externe le recomandă cetăţenilor români să consulte pagina de Internet http://www.mae.ro, pentru a obţine informaţii actualizate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-01

TAGURI: atentionare, calatorie, mae, greva, grecia, marinar, transportator, feroviar, transport, comun
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...