2018-12-15 17:03


Aurescu: Nu cred că suntem o ţintă a Statului Islamic

 |  03:00
Aurescu: Nu cred că suntem o ţintă a Statului Islamic

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu nu crede că România este o ţintă "directă" a ISIS, însă a declarat, sâmbătă, că nu trebuie ignorat fenomenul terorismului.

Ministrul de Externe a declarat, la Realitatea TV, că "nu crede" că România se află în ţinta directă a teroriştilor din gruparea Statul Islamic.

"Fenomenul terorist este cumva într-o creştere de amplitudine în ultima perioadă. România face parte din coaliţia anti -Statul Islamic, dar nu cred că suntem o ţintă directă a Statului Islamic", a spus Aurescu.

Ministrul a subliniat faptul că "niciun stat nu-şi poate permite, inclusiv România, să ignore potenţialul fenomenului terorist, prin urmare trebuie să luăm toate măsurile de precauţie pe care le putem lua".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-02

TAGURI: aurescu, stat, islamic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
02 Aug 2015

ALTUL CARE NE IA DE PROSTI...CA BRUCAN...PAI CATE MILIARDE DE EURO A CARAT AGENTUL DIE-SIE 666ITZIK-ARESCU666 DIN B-N-R IN DUBAI,CU ECHIPA UDREA-PONTA-GHITZA-COCOS...ASTIA ERAU EXACT BUSINESSUL CU "STATUL ISLAMIC".......PE MODELUL ARBUSTO ENERGY-BINLADEN OIL CORPORATION DIN TEXAS...FACUT DE BUSH JUNIOR SI FRATELE LUI BINLADEN....NOI AVEM UDREA INVESTMENT....SI KIMJONG TONTA ENERGY CORPORATION.....SUNTEM MINA DE AUR PENTRU STATUL ISLAMIC...CUM DREAQU SA NE ATACE...EVENTUAL NE PUPA MANA...LE FACEM SI MOSCHEE...LE DAM TOT BUCURESTIUL...
CROCODIL DE TABLA
02 Aug 2015

Nu este tinta . Deocamdata fac bani cu mafia nostra . Colaborare exceptionala . Ascund si bani in conturile , tarile lor .
Random imageUltimele stiri


loading...