2018-12-11 13:23


Autoritățile franceze încă nu știu câți teroriști au participat la atacuri

 |  21:36
Autoritățile franceze încă nu știu câți teroriști au participat la atacuri

Autoritățile franceze caută în continuare posibili suspecți ce ar putea fi implicați în atacurile teroriste desfășurate la Paris, dar deocamdată au fost identificate doar trei persoane asupra cărora planează suspiciuni întemeiate și care au fost date în urmărire internațională, relatează agenția Reuters.

Este vorba despre Abdelhamid Abaaoud, considerat creierul întregii operațiunii, Salah Abdeslam și încă o persoană despre care nu s-au oferit încă informații. Alte două persoane, care după atacuri l-au transportat cu un autoturism pe Salah în Belgia, au fost arestate.

Unul dintre frații lui Salah, Brahim, se numără printre cei șapte teroriști kamikaze. La sala de concerte Bataclan, unde au murit 89 de oameni, doi teroriști s-au sinucis detonând centurile cu explozivi, al treilea a fost ucis de poliție, iar în apropierea Stade de France alți trei kamikaze au detonat și ei centurile și încă unul a procedat la fel într-o cafenea, acesta din urmă fiind fratele lui Salah.

Dar numărul celor care au atacat alte cafenele cu puști automate Kalașnikov și care se află acum în libertate este încă necunoscut. Un responsabil francez a declarat agenției Reuters că încă se fac investigații pentru a determina numărul acestora.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: Franta, teroristi, atacuri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...