2018-11-14 08:57


Autorul atacului de la Paris și acoliții săi din ISIS aveau fetișuri cu cadavre

 |  12:37
Autorul atacului de la Paris și acoliții săi din ISIS aveau fetișuri cu cadavre

Activiști anti-ISIS au obținut „în mod secret” înregistrările foto și video din telefonul lui Abdelhamid Abaaoud, creierul atentatelor de la Paris, din 13 noiembrie a.c., în care au fost ucise 130 de persoane, dintre care 89 în clubul Bataclan.

Abaaoud, cetățean belgian (născut în Belgia), cu rădăcini marocane, a fost ucis, cinci zile mai târziu, în urma unui schimb de focuri cu forțele de securitate franceze. Înregistrările, obținute de postul american de televiziune NBC, datând din anul 2014, îl arată pe terorist și pe acoliții săi, luptători ISIS, fotografiind cadavre de rebeli sirieni mutilați și comentând despre rănile provocate acestora.

„Ia uitați-vă la fața ăstuia! Este zdrobită”, spune un membru ISIS către tovarășii săi, într-o arabă cu accent nord-african. Obiectivul camerei se apropie de fața desfigurată a unui luptător rebel sirian, în timp ce vocea coninuă: „Lupta pentru democrație, pentru secularism. Lupta pentru bani”.

Activiștii care au obținut și livrat înregistrările „obținiute în mod secret” nu și-au dezvăluit identitatea. Unul dintre ei a vorbit în fața camerelor de televiziune, însă având întreaga față protejată de o stofă neagră ce îi lăsa doar ochii la vedere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-26

GALERIE MEDIA


TAGURI: Abdelhamid Abaaoud, bataclan paris, atentate paris noiembrie, teroristi isis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...