2018-12-10 02:02


Avertisment de la MAE: atenție la călătoriile în Bulgaria

 |  22:02
Avertisment de la MAE: atenție la călătoriile în Bulgaria

Cei care intenționează să meargă la început de an în Bulgaria, trebuie să se intereseze din timp asupra condițiile în care se circulă la vecinii noștri.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Republicii Bulgaria asupra faptului că Institutul Național bulgar de Meteorologie și Hidrologie a instituit pentru ziua de 5 ianuarie 2016 cod galben pentru zăpadă, polei și vânt puternic pentru județele Blagoevgrad, Haskovo, Yambol, Burgas, Varna și Dobrici.

Agenția "Infrastructura Rutieră" recomandă șoferilor să plece la drum numai cu mașini echipate cu cauciucuri adecvate, să conducă cu viteză adaptată la condițiile meteorologice și să respecte instrucțiunile Poliției rutiere.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-04

TAGURI: mae, avertisment, calatorii bulgaria, trafic bulgaria, cod galben bulgaria
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...