2018-12-19 18:49


Avioanele din Turcia, ținta lui Putin

 |  16:42
Avioanele din Turcia, ținta lui Putin

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, avertizează că fortele ruse vor dobori orice aparat militar turc care va intra în Siria.

"Daca doborarea avionului rus ar fi fost un accident, asa cum sustine Turcia, ar fi trebuit sa prezinte scuze; in schimb, turcii au cautat sustinerea NATO", a declarat Putin, conform Corriere della Sera.

"Nu exista nicio posibilitate de a ajunge la un acord cu Turcia. Prin doborarea bombardierului Suhoi Su-24, poate ca Turcia a vrut sa faca pe placul Statelor Unite, poate ca autoritatile turce au vrut sa arate Statelor Unite si Uniunii Europene ca sunt un partener de incredere", a adaugat liderul rus, trecand la amenintarea directa a Ankarei.

"Daca pana acum aviatia militara turca incalca frecvent spatiul aerian sirian, sa o faca si acum!", a avertizat Vladimir Putin, amintind ca Rusia a instalat sisteme antiaeriene S-400 pe teritoriul Siriei.

Relatiile dintre Rusia si Turcia s-au deteriorat grav dupa ce armata turca a doborat un bombardier rus, pe 24 noiembrie, la frontiera siriano-turca. Moscova a avertizat ca incidentul va avea consecinte grave asupra relatiilor bilaterale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-17

TAGURI: turcia, putin, siria
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ISTORIA SE RAZBUNA
17 Dec 2015

Tarule goleste depozitele de munitie , pe Turcaleti , Au facut furtisaguri si ocupat tari , de cind se stiu .
Random imageUltimele stiri


loading...