2016-12-08 20:23

EXTERNE


Barack Obama a cântat blues la Casa Albă - VIDEO

 |  12:09
Barack Obama a cântat blues la Casa Albă - VIDEO

Preşedintele SUA, Barack Obama, a cântat, marţi, la Casa Albă împreună cu legendarii Mick Jagger, B.B.King şi alţi interpreţi care au fost prezenţi la seara celor mai buni cântăreţi de blues din toate timpurile.

Blues-ul ne aminteşte că cele mai dificile timpuri din istoria noastră au rămas în urmă”, a spus Barack Obama.

“Come on, baby don't you want to go?”, a cântat de două ori preşedintele american un rând din piesa “Sweet Home Chicago”, oferindu-i apoi microfonul cunoscutului interpret de blues B.B. King. În ciuda faptului că a venit la concertul de la Casa Albă într-un scaun cu rotile, B.B. King (86 de ani) a făcut să explodeze sala cu piesa “Let the Good Times Roll”, pe care a interpretat-o în picioare.

În februarie, SUA marchează luna locuitorilor afroamericani, dedicată personalităţilor remarcabile şi realizărilor persoanelor de culoare din Statele Unite ale Americii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-17

TAGURI: Barack Obama, canta, blues, Casa Alba, Mick Jagger, B.B.KingComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ce cadou de despărțire i-a oferit Angela Merkel lui Barack Obama Familia prezidențială americană se poate bucura de un ultim Crăciun la Casa Albă cu un... 18 Noi 2016 | (0)
Incendiu la o mare pensiune din Arieșeni și anexele sale O pensiune de dimensiuni mari din staţiunea Arieşeni şi două anexe au ars în totalitate, în... 27 Noi 2016 | (0)