2016-10-24 19:10

EXTERNE


Barack Obama a cântat blues la Casa Albă - VIDEO

 |  12:09
Barack Obama a cântat blues la Casa Albă - VIDEO

Preşedintele SUA, Barack Obama, a cântat, marţi, la Casa Albă împreună cu legendarii Mick Jagger, B.B.King şi alţi interpreţi care au fost prezenţi la seara celor mai buni cântăreţi de blues din toate timpurile.

Blues-ul ne aminteşte că cele mai dificile timpuri din istoria noastră au rămas în urmă”, a spus Barack Obama.

“Come on, baby don't you want to go?”, a cântat de două ori preşedintele american un rând din piesa “Sweet Home Chicago”, oferindu-i apoi microfonul cunoscutului interpret de blues B.B. King. În ciuda faptului că a venit la concertul de la Casa Albă într-un scaun cu rotile, B.B. King (86 de ani) a făcut să explodeze sala cu piesa “Let the Good Times Roll”, pe care a interpretat-o în picioare.

În februarie, SUA marchează luna locuitorilor afroamericani, dedicată personalităţilor remarcabile şi realizărilor persoanelor de culoare din Statele Unite ale Americii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-17

TAGURI: Barack Obama, canta, blues, Casa Alba, Mick Jagger, B.B.KingComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Obama. UE de succes Măsurile de austeritate adoptate de Uniunea Europeană au contribuit la încetinirea ritmului... 18 Oct 2016 | (0)
Preşedintele filipinez îl insultă din nou pe liderul SUA. Duterte: „Du-te dracului Obama!” La sfârşitul ultimului mandat al preşedintelui american Barack Obama, numărul admiratorilor... 05 Oct 2016 | (0)