2018-12-10 15:14


Beau Biden, fiul vicepreşedintelui SUA Joe Biden, a murit la 46 de ani, după o luptă de câţiva ani cu cancerul la creier

 |  09:05
Beau Biden, fiul vicepreşedintelui SUA Joe Biden, a murit la 46 de ani, după o luptă de câţiva ani cu cancerul la creier

Fiul vicepreşedintelui SUA Joe Biden, Beau Biden, a murit la vârsta de 46 de ani, după o luptă de câţiva ani cu cancerul la creier, potrivit unui comunicat al Casei Albe, informează CNN, citat de Mediafax.

"Beau Biden a fost, simplu, cel mai bun om pe care fiecare dintre noi l-a cunoscut", a declarat tatăl său, Joe Biden.

Beau Biden a avut probleme de sănătate din 2010, când a avut un accident vascular cerebral, care nu a afectat însă abilităţile sale motorii sau de vorbire.

În 2013, el a fost tratat la MD Anderson Cancer Center din Houston, după ce s-a simţit dezorientat şi slab în vacanţă. A fost diagnosticat cu cancer la creier şi operat, intervenţia chirurgicală fiind cu succes.

Cancerul a revenit însă în această vară şi Beau Biden a urmat un tratament agresiv la Walter Reed National Military Medical Center din Bethesda (Maryland), potrivit biroului tatălui său, Joe Biden.

Beau Biden a murit duminică, înconjurat de familia sa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-31

TAGURI: beau, biden, fiu, vicepresedinte, sua, joe, biden, murit, moare, 46, ani, lupta, cativa, ani, cancer, creier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...