2019-01-17 13:48


Bebelușul regal a venit pe lume. Ducesa de Cambridge a născut o fetiță

 |  13:36
Bebelușul regal a venit pe lume. Ducesa de Cambridge a născut o fetiță

Zi importantă pentru familia regală! Soția prințului William, Ducesa de Cambridge, a născut, sâmbătă dimineața, o fetiță, la maternitatea St. Mary din Londra. Bebelușul este cel de-al doilea copil al cuplului princiar și al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, informează BBC.

Bebeluşul s-a născut la ora locală 08.34 (ora 10:34, ora României) şi a avut la naştere greutatea de 3,71 kilograme, potrivit unui anunţ publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

"Alteţa Sa regală şi copilul său se simt foarte bine", a precizat Palatul Kensington. Prinţul William a fost prezent la naşterea celui de-al doilea copil al său. Toţi membrii familiei regale britanice, în frunte cu regina Elizabeth a II-a, au fost informaţi privind naşterea bebeluşului.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a intrat în travaliu şi a fost internată, sâmbătă dimineaţă, în maternitatea Lindo a spitalul St. Mary din Londra.

Ducesa Catherine, în vârstă de 33 de ani, urmează să nască în aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a născut şi pe prinţul George, primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, în iulie 2013, informează bbc.com.

Palatul Kensington a anunţat că "travaliul progresează în mod normal" pentru ducesa de Cambridge şi a confirmat că aceasta a fost dusă la spital cu o maşină, fiind însoţită de prinţul William. Ducesa Catherine a fost internată la ora 06:00 (ora 08:00, ora României).

Reprezentanţii familiei regale a Marii Britanii au spus că ducesa Catherine şi soţul acesteia, prinţul William, nu au cunoscut sexul celui de-al doilea lor copil înainte de naştere. În ultimele luni, presa britanică a speculat însă că ducesa de Cambridge ar urma să nască o fetiţă, care cel mai probabil ar urma să se numească Alice.

Bebeluşul va fi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl său, prinţul William, şi fratele său, prinţul George. Atât prinţul William, cât şi fratele său mai mic, prinţul Harry, s-au născut tot în maternitatea Lindo, o aripă privată a spitalul St. Mary din Londra.

În ultimele zile, fani ai familiei regale britanice s-au adunat în preajma acestui spital, purtând steaguri şi bannere, în aşteptarea naşterii bebeluşului regal. Informaţia privind noua sarcină a ducesei Catherine a fost făcută publică pe 8 septembrie 2014.

Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013. Născut în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prinţul George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Ducesa de Cambridge a dezvăluit la începutul acestui an că bebeluşul se va naşte "între mijlocul şi sfârşitul lunii aprilie".

În vârstă de 32 de ani, prinţul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa camerelor video ale presei din lumea întreagă, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-02

TAGURI: ducesa, cambridge, print, william, nastere, fetita, familia, regala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...