2019-03-19 10:39


BOMBĂ. Theresa MAY remaniază GUVERNUL. De ce recurge PREMIERUL britanic la acest gest drastic

 |  14:22
BOMBĂ. Theresa MAY remaniază GUVERNUL. De ce recurge PREMIERUL britanic la acest gest drastic

Premierul britanic Theresa May a declarat că la începutul săptămânii viitoare va remania unii miniştri din Guvern. Decizia sa vine după ce adjunctul ei, Damian Green, prim-secretar de stat, a fost forţat să demisioneze, în luna decembrie, în urma unui scandal sexual, informează site-ul postului BBC, citat de Mediafax.

"Evident, plecarea lui Damian Green înainte de Crăciun înseamnă că unele schimbări trebuie făcute şi voi face unele schimbări", a declarat duminică Theresa May.

Mai multe publicaţii din Regat relatează că Justine Greening va părăsi prima funcţia de ministru al Educaţiei, iar în locul săi va fi numit un nou prim-secretar de stat. Ea va fi urmată de ministrul economiei Greg Clark, precum şi liderul Camerei Comunelor, conservatoarea Andrea Leadsom, care participă la consiliile de miniştri.

Presa britanică a scris în ultimele zile că singuri de fucţiile lor sunt doar Boris Johnson, ministrul de Externe, Philip Hammond, ministrul de Finanţe, David Davis, ministrul pentru Brexit, şi Amber Rudd, ministrul de Interne.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-07

TAGURI: therea may, remaniere gubern, marea britanie, premier, gest
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Ian 2018

s-a mai scuturat copacul si la englezi...si au mai cazut niste maimutoi din copac//Chestia cu pedofilia este extrem de periculoasa,deoarece politicienii pedofili sunt santajati de tot felul de mafioti
LEVST.
07 Ian 2018

Nu este ea ca "Iron Lady"(Margaret Thatcher), dar stie ce face, insa si aceste miscari au un scop mai "in spatele scenei***", totul este legat de Brexit, in primul rand"To be, or not to be" iar daca da, iesirea cat mai avantajoasa daca nu triumfala...Asa cum se prevede prin formarea -deja- a unui inceput de nucleu cu Polonia, o tara mare si la propriu si la figurat si cu o pozitie geopolitica foarte strategica...(adica "Far beyond the Sun"- cu ar zice marele maestro al chitarei, produsul-deloc intamplator- al unei alte Monarhii, "Lumina Lumii")
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...