2019-03-26 22:58


Boris Johnson, DEMISIE din funcţia de ministru de Externe al Marii Britanie

 |  19:45
Boris Johnson, DEMISIE din funcţia de ministru de Externe al Marii Britanie

Boris Johnson şi-a dat demisia din funcţia de ministru de Externe al Marii Britanii, devenind astfel al treilea ministru în ultimele 24 de ore care părăseşte guvernul pentru a nu susţine planul prim-ministrului Theresa May privind Brexitul, scrie The Guardian.

Un purtător de cuvânt al guvernului a declarat: „În această după-amiază, prim-ministrul a acceptat demisia lui Boris Johnson din funcţia de ministru de Externe. Va fi anunţat în curând înlocuitorul său. Prim-ministrul îi mulţumeşte lui Boris pentru munca depusă".

Demisia sa vine la câteva ore după cea ministrului pentru Brexit, David Davis şi a adjunctului său, Steve Baker, scrie news.ro.

David Davis, un eurosceptic convins, în vârstă de 69 de ani, a demisionat duminică după o reuniune a lui May cu miniştrii săi care a condus la anunţul unui acord asupra voinţei de a păstra o relaţie comercială strânsă cu UE.

Johnson a fost reprezentantul campaniei pro-Brexit, Vote Leave iar demisia sa va accentua criza din jurul lui May şi creşte şansele unei moţiuni de cenzură.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-09

TAGURI: Boris Johnson, ministru de externe, marea britanie,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


M AM SATURAT DE IDIOTII ASTIA
09 Iul 2018

Ba in penisul meu astia din kktul ala de tara numit UK se schimba dupa cum bate vantul pe acolo!!!! Tara de kkt cu lideri moluste. Hard brexit, relatie stransa cu UE, bis, bis , bis, ... etc. sa mai amintesc ca mai mult de jumatate din populatia actuala a UK e formata din araboi si muslim!?
LEVST.
09 Iul 2018

"... a păstra o relaţie comercială strânsă cu UE."____------____ personal , nu sunt convins 100 la 100 ca va fi un Brexit, dar daca va fi, aceasta este cea mai buna solutie, in fond asta ii intereseaza pe Englezi, comert cu oricine, insa dupa regulile lor, iar contractele pot fi modificate din mers, sau anulate...Subtilitatea si diplomatia Engleza, ramane nr. 1, in lume, de peste O MIE DE ANI...
@LEVST
09 Iul 2018

Levst , taci in mortii ma-ti k esti prost de bauni!!! ai mai mult de 2 clase? sau acum ai terminat gradinitza?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...