2019-05-20 02:14


BRUXELLES: protestează peste 60.000 de oameni, printre care și VESTELE VERZI

 |  17:42
BRUXELLES: protestează peste 60.000 de oameni, printre care și VESTELE VERZI

Zeci de mii de persoane au manifestat duminică, la Bruxelles, pentru a cere Guvernului Belgiei să respecte angajamentele pentru contracararea încălzirii climei, înaintea unei conferinţe ONU pe tema mediului programată în Polonia, informează Mediafax.

Demonstraţia de la Bruxelles are loc la doar două zile după violenţele produse în capitala Belgiei la protestele faţă de creşterea preţurilor la carburanţi.

Potrivit postului RTBF, peste 60.000 de persoane participă la manifestaţia organizată duminică. Poliţia a confirmat prezenţa a cel puţin 25.000 de persoane.

Manifestanţii cer politici ambiţioase pentru protejarea mediului înconjurător, în cadrul Acordului Climatic Paris.

Demonstraţia are loc înainte de începerea unei reuniuni a Naţiunilor Unite pe tema schimbărilor climatice în oraşul plonez Katowice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-02

TAGURI: protest, bruxelles, veste verzi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


INTERESANT CE ZICE
05 Dec 2018

INTERNETUL DESPRE BAGABONTUL ĂSTA APĂRAT DIN NEANT = UN MĂGAR TUPEIST CARE FACE CICĂ FACE CU OCHIUL ȘMECHEREȘTE PRECUM TAC-SU DIN FILMUL PACT CU DIAVOLUL....unii afirmă că ar fi Antihristul, din pricina numelui său EMANUEL...Is Emmanuel Macron the Antichrist? https://www.youtube.com/watch?v=oosr1hBDtNM
SAU
05 Dec 2018

Emmanuel Macron Wins- Another End Time Bible Prophecy Sign https://www.youtube.com/watch?v=aU_5WePYfec
MACRON SALUTES
05 Dec 2018

THE SHEEPLE FLASHING HORNS AT THE WHITE HOUSE! https://www.youtube.com/watch?v=YmcmaaHkBaw
PRIVIțI LA NUMăRUL
05 Dec 2018

de alegători cu care a câștigat președinția, atât Trump, cât și Macron...urmărind și gesturile de afecțiune dintre cei doi pe care nu și le pot reprima, arătând clar o camaraderie strânsă între cei doi ca și cum s-ar cunoaște de mult timp...SAU, îi unește lucruri comune, de același interes...misterios, prost ascuns, profund ocult: Emmanuel Macron e Donald Trump - CÓDIGO 888 https://www.youtube.com/watch?v=n0tQmsR8q9Q
Random imageUltimele stiri


STARBAG