2019-02-20 03:14


“Cadoul” lui PUTIN pentru Donald TRUMP

 |  10:22
“Cadoul” lui PUTIN pentru Donald TRUMP

Serviciul de Informaţii din SUA a obţinut date conform cărora Rusia ia în calcul posibilitatea extrădării lui Edward Snowden în Statele Unite, acesta fiind considerat ca un favor pentru preşedintele Donald Trump, acesta numindu-l pe fostul consultant al Agenţiei Naţionale de Securitate ”spion” şi ”trădător”, care merită să fie executat.

Avocatul lui Snowden, Ben Wizner, a declarat pentru NBC News că nu ştie nimic despre planurile care l-ar trimite înapoi în Statele Unite pe Snowden. "Echipa Snowden nu a primit niciun fel de semnal şi nu are niciun motiv nou de îngrijorare”, a sus Wizner.

Snowden a scris pe Twitter despre noile informaţii scoase la iveală de NBC News: "În sfârşit: dovezi irefutabile care arată că nu am cooperat niciodată cu Rusia. Nicio ţară nu extrădează spioni, întrucât restul spionilor ar fi îngrijoraţi că vine şi rândul lor”.

Snowden, un fost consultant al Agenţiei Naţionale de Securitate (NSA), este căutat de autorităţile americane după ce a dezvăluit mai multe documente clasificate cu privire la activităţiile de spionaj efectuate de agenţiile de informaţii din SUA, scrie Mediafax. Trăieşte în exil în Rusia din anul 2013.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-11

TAGURI: putin, trump, snowden, extradare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...