2019-01-20 15:14


Canada sare în ajutorul IMIGRANŢILOR interzişi de Trump

 |  10:01
Canada sare în ajutorul IMIGRANŢILOR interzişi de Trump

Ministrul canadian al imigrației, Ahmed Hussen, a anunţat că ţara sa va acorda permise de ședere temporară cetățenilor din cele șapte țări musulmane vizate de ordinul de interdicţie al președintelui american Donald Trump și care ar fi blocate în Canada.

"Vreau să asigur persoanele care ar fi blocate în Canada că mă voi folosi de autoritatea mea pentru a le acorda un permis de ședere temporară dacă este necesar, așa cum am făcut și în trecut", a declarat ministrul, care a subliniat că Ottawa va continua o politică de imigrație bazată pe "compasiune", asigurând în același timp siguranța canadienilor: "Noi îi primim pe cei care fug de persecuții, teroare și război". Hussen nu a menționat numărul de persoane care ar putea fi vizate de această măsură.

Ahmed Hussen, care la origini este somalez, a indicat de asemenea că cetățenii celor șapte țări, care dispun de un card valabil de rezidență permanentă canadiană, ar putea încă intra în Statele Unite, scrie Agerpres.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-30
Citeste si:
Comunicatul lui Trump: Pentru ca lucrurile să fie clare…
Ministerul Securității Interne din SUA: Ordinul lui Trump privind imigrația rămâne în vigoare
PROCURORII generali din 16 state americane îl sfidează pe TRUMP. Vezi cum califică ei decretul ANTI-IMIGRAȚIE
Premierul CANADEI îi dă o lecție de diplomație lui TRUMP. Vezi ce le transmite Justin TRUDEAU refugiaților respinși de SUA
Trump primește o LOVITURĂ de la Justiția americană! Ordinul său a fost anulat!
TRUMP a ridicat „ZIDUL” în fața refugiaților MUSULMANI. Vezi care sunt cele șapte țări vizate și ce măsuri imediate li se aplică

TAGURI: canada, imigranti, ajutor, trump
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...