2018-10-16 15:34


Cauza incendiului de la hotelul de lux din Dubai, stabilită de poliţişti

 |  15:04
Cauza incendiului de la hotelul de lux din Dubai, stabilită de poliţişti

Incendiul izbucnit în noaptea de Revelion la hotelul de lux Address Downtown din Dubai a fost provocat de un scurtcircuit, a indicat miercuri poliția locală, citată de Reuters şi Agerpres.

Şeful poliției din Dubai, Khamis Mattar Al-Mazeina, a precizat că nu a existat niciun fel de lichid imflamabil, precum benzina.

Incendiul a avut loc la hotelul cu 63 de etaje înaintea focului de artificii de Anul Nou, clădirea fiind evacuată de urgenţă. Câteva persoane au suferit răni uşoare în urma incidentului, motiv pentru care autoritățile au organizat focul de artificii de pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-20

TAGURI: cauza, incendiu, hotel, lux, dubai, politist, stabileste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MIHAI
23 Ian 2016

am si eu o curiozitate: cine va scrie aceste "minunate" stiri?!? de unde i-ati gasit pe acesti repetenti? Doua tampenii/neadevaruri in 5 randuri, nu-i cam mult? 1. printre cele "cateva persoane" afectate a fost si un mort, cu infarc ce-i drept... dar MORT, totusi. 2. cum putea fi asta "motivul" pentru organizarea focului de artificii de pe Burj Khalifa? ce tembel isi inchipuie ca asa ceva se "decide" cu cateva ore inainte de eveniment? Sau aici ne-a adus era Ifoanelor, a jocurior pe calculator si a lui Goagle a toate stiutorul... Nasol!...
Random imageUltimele stiri


loading...