2019-05-22 18:39


CAZUL SKRIPAL. Moscova a decis să EXPULZEZE 23 de diplomați britanici, ca măsură de retorsiune în conflictul cu Londra

 |  13:21
CAZUL SKRIPAL. Moscova a decis să EXPULZEZE 23 de diplomați britanici, ca măsură de retorsiune în conflictul cu Londra

Rusia a decis să expulzeze 23 de diplomaţi britanici, care au termen o săptămână să plece de la Moscova, a anunţat sâmbătă Ministerul rus de Externe, după ce l-a convocat pe ambasadorul britanic Laurie Bristow să îi comunice aceste măsuri, relatează Reuters, citată de News.ro.

Ambasadorul britanic la Moscova a denunţat otrăvirea lui Serghei Skripal, un fost dublu agent rus, şi a fiicei sale, Iulia, pe 4 martie, în Anglia, drept un atac asupra valorilor internaţionale, relatează The Associated Press.

Ca măsuri de retorsiune după ce premierul Theresa May a decis să expulzeze 23 de diplomaţi ruşi, Moscova a decis, de asemenea, să închidă British Council şi să retragă Londrei permisiunea de a deschide un consulat general la Sankt Petersburg, a anunţat ministerul într-un comunicat.

Cei 23 de membri ai personalului de la Ambasada Marii Britanii la Moscova vor fi ”declaraţi persona non-gratae”, scrie BBC.

Londra a anunţat, miercuri, că urmează să expulzeze 23 de diplomaţi ruşi, în urma incidentului de la 4 martie, în spatele căruia acuză că se află preşedintele rus în exerciţiu Vladimir Putin. Fostul spion rus Serghei Skripal, în vârstă de 66 de ani, şi fiica sa Iulia, în vârstă de 33 de ani, se află în continuare în stare critică, după ce au fost găsiţi inconştienţi, pe 4 martie, pe o bancă la Salisbury, în Wiltshire. Ei au fost otrăviţi cu o neurotoxină.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-17

TAGURI: moscova, londra, skripal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Mar 2018

eu am ajuns la o faza de neincredere ca nu mai cred niciun fel de stire asazis "oficiala" nici de la rusi nici de la englezi,sau UE...........chestia cu FAKE NEWS mi se pare expresia secolului.......tocmai pentru ca politicienii au impresia ca poti sa minti la infinit pentru ca ai la dispozitie televiziunea....si noi publicul avem la dispozitie internetul>>>Concluzia ar fi ca astia se cearta pentru cu totul alte chestii si noua ne spun niste aberatii la TV...dupa parerea mea e vorba de zona Euro,sistemul de plati intenationale,petro-dolarul..chestiile astea sunt subiectul de fapt nu ceea ce dau ei la stirile FAKE NEWS....e posibil sa pice in bot tot felul de banci din cauza asta e motiv de scandal intre occident si Rusia-China//acum orice nod in papura devine subiect de scandal in presa cand motivul e de fapt altul
ANONIM
17 Mar 2018

In diplomatie se aplica principiul: TU IMI EXPULZEZI UN OM EU ITI EXPULZEZ UN OM ....ASTA ESTE DIPLOMATIA..ITI PLACE SAU BA NU AI ALTE POSIBILATATI SA REACTIONEZI...ASA CA .. ...RESPECTA BRE...DOAR LA NOI UNGARIA FACE CE VREA SI NOI IAR ASTEPTAM SA NE SPUNA SUA SAU ALTCINEVA CE SA FACEM...CA SUNTEM COLONIE.....NU VREM SA SUPARAM SI NU AVEM COLOANA VERTEBRALA SI NICI POLITICIENI PATRIOTI CARE SA-SI IUBEASCA TARA....
Random imageUltimele stiri


STARBAG