2018-12-19 18:11


Ce MĂSURI ia Marea Britanie pentru a CENZURA internetul

 |  20:09
Ce MĂSURI ia Marea Britanie pentru a CENZURA internetul

Marea Britanie are în vedere o gamă largă de opţiuni cu scopul exercitării de presiuni asupra companiilor de internet pentru a face mai mult pentru a bloca materialele cu conţinut extremist, a declarat duminică ministrul securităţii britanic Ben Wallace, relatează Reuters, citat de Agerpres.

Guvernul britanic a criticat anterior faptul că aceste companii nu acţionează suficient pentru a preveni utilizarea reţelelor de internet pentru promovarea ideologiei extremiste şi pentru comunicaţiile între militanţi. "Vom analiza o serie de opţiuni. Am văzut că germanii au propus o amendă, nu suntem siguri că această măsură va funcţiona, însă există o serie de presiuni pe care le putem face asupra acestor companii", a declarat Wallace pentru BBC.

"Noi credem că ele au tehnologia şi capacitatea necesare de a schimba algoritmii pe care îi folosesc", a spus el. Wallace a afirmat că unele companii au un mod de abordare "dificil", însă în cazul altora s-a observat că încearcă să-şi îmbunătăţească modul în care lucrează la această problemă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-28

TAGURI: marea britanie, masuri, internet, continut extremist, cenzura
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...