2018-12-13 20:23


Cel mai mare premiu la loteria din SUA. S-au câștigat 1,5 miliarde de dolari

 |  14:43
Cel mai mare premiu la loteria din SUA. S-au câștigat 1,5 miliarde de dolari

Trei persoane au avut toate numerele câștigătoare la extragerea loteriei cu cel mai mare premiu din istoria SUA, 1,5 miliarde de dolari, au informat responsabili loteriei din California.

În primul momentul al extragerii s-a știut că exista cel puțin un bilet premiat, care fusese vândut într-un magazin 7-Eleven din Chino Hills (sudul Californiei), însă câteva ore mai târziu șefa de comunicații a loteriilor din California, Russ López, a informat, potrivit Agerpres, că mai există încă două bilete câștigătoare, vândute în Florida și Tennessee. Câștigătorii își vor împărți un total de 1,5 miliarde de dolari în plăți anuale eșalonate timp de 29 de ani sau o singură plată de 930 de milioane de dolari (impozitabile). Numerele câștigătoare la extragerea de miercuri au fost 4, 8, 19, 27, 34 plus numărul Powerball 10.

Cel mai mare premiu atins vreodată la loterie a suscitat o amplă mobilizare în SUA unde oamenii s-au înghesuit până în ultima zi să joace un bilet înainte de marea extragere. Din 4 noiembrie, nimeni nu a reușit să câștige marele premiu pus în joc timp de 19 extrageri consecutive ținând cont de probabilitățile minime (unu la 292 de milioane) de a nimeri toate cele 6 numere câștigătoare.

Loteria Powerball se joacă în 44 de state ale SUA, în Districtul Columbia (unde se afla capitala Washington), în Puerto Rico și în insulele Virgine.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-14

TAGURI: loteria sua, premiu, powerball
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri






loading...