2019-02-17 01:44


Comisia electorală din Turcia a publicat lista partidelor autorizate să participe la alegerile anticipate din 24 iunie

 |  20:46
Comisia electorală din Turcia a publicat lista partidelor autorizate să participe la alegerile anticipate din 24 iunie

Comisia electorală din Turcia (YSK) a publicat duminică lista partidelor autorizate să participe la alegerile legislative şi prezidenţiale anticipate din 24 iunie, pe care se regăsesc 10 partide, între care se numără şi noua formaţiune Iyi Parti, considerată unul din principalii rivali ai preşedintelui Recep Tayyip Erdogan, transmite AFP.

Între cele zece partide se numără şi cele patru care sunt reprezentate în momentul de faţă în parlament, Partidul Justiţiei şi Dezvoltării (AKP, la putere), Partidul Republican al Poporului (CHP, social-democrat, de opoziţie), Partidul Democrat Popular (HDP, prokurd) şi Partidul Acţiunii Naţionaliste (MHP, aliat cu AKP la aceste alegeri).

Iyi Parti, desprins în octombrie din MHP, este condus de Meral Aksener (61 de ani), care este până în prezent singura candidată desemnată de opoziţia din Turcia.

Potrivit unor analişti, Meral Aksener, fost ministru de interne în 1996-1997 şi o figură recunoscută a naţionalismului turc, este cel mai bine plasată pentru a-i face concurenţă preşedintelui Erdogan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-22

TAGURI: turcia, alegeri turcia,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILIAN NIKKY
23 Apr 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri

Gripa a mai făcut o VICTIMĂ Acum 12 ore | (0)
SănătateSTARBAG
loading...