2018-12-19 09:36


Companiile aeriene ruse au întărit măsurile de securitate pentru zborurile în 47 de țări, între care și România

 |  17:56
  Companiile aeriene ruse au întărit măsurile de securitate pentru zborurile în 47 de țări, între care și România

Companiile aeriene ruse au primit instrucțiuni pentru a-și întări măsurile de securitate pentru zborurile în aproape 50 de țări, între care figurează și România, după ce serviciile speciale ruse au anunțat marți că prăbușirea avionului rus de tip Airbus 321 în Peninsula Sinai a fost provocată de explozia unei bombe la bordul aparatului, scrie Agerpres.

Potrivit agenției de presă ruse Interfax, care citează o sursă din domeniu, în instrucțiunile primite de companiile ruse se subliniază “necesitatea întăririi măsurilor de securitate pe toate cursele regulate, de tranzit și charter, cu pasageri la bord, spre și dinspre aeroporturile din 47 de țări”.

Pe lista rusă figurează SUA, state membre ale UE, precum Franța, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, România, Bulgaria, Grecia, state din Orientul Mijlociu, între care Egipt, Kuweit, Iran, Arabia Saudită, precum și o serie de țări asiatice.

Aceste măsuri intervin după ce directorul Serviciului Federal rus de Securitate ,  Aleksandr Bortnikov, a anunțat   că tragedia aviatică de la 31 octombrie din Egipt a fost provocată de un act terorist.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: companii, aeriene, Rusia, securitate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...