2019-02-22 08:16


CONDIŢIILE lui Trump pentru ridicarea sancţiunilor asupra Rusiei

 |  12:03
CONDIŢIILE lui Trump pentru ridicarea sancţiunilor asupra Rusiei

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, a lăsat să se înţeleagă în cadrul unui interviu că ar putea ridica sancţiunile impuse Rusiei de către SUA. Asta doar în cazul în care Moscova va susţine obiectivele noii Administraţii de la Casa Albă, cum ar fi lupta împotriva terorismului şi alte scopuri importante ale SUA.

”Dacă există progrese şi dacă Rusia chiar ne ajută, de ce ar impune cineva sancţiuni cuiva care chiar face nişte lucruri cu adevărat măreţe?”, a spus preşedintele ales, care mai afirmă că după investirea sa în funcţie este pregătit să aibă o întrevedere cu Vladimir Putin.

Eforturile diplomatice ale lui Donald Trump vor concura însă cu cele ale Congresului, inclusiv cu cele ale multor membri ai Partidului Republican, care doresc ca Administraţia de la Casa Albă să aibă o abordare mai strictă după ce serviciile secrete au ajuns la concluzia că Guvernul rus a încercat să influenţeze prin atacuri cibernetice campania prezidenţială din noiembrie 2016. În plus, săptămâna trecută a fost publicat un dosar de investigaţii nefondat al opoziţie ce sugerează existenţa unor legături între Donald Trump şi Rusia. Acesta a atras condamnarea lui Trump şi a echipei sale şi a pus în centrul atenţiei spionajul rus. Aceste alegaţii nu au fost însă validate de agenţiile americane de informaţii.

Şef de stat american a adăugat că nu doreşte un acord pe termen lung cu China în privinţa nerecunoaşterii independenţei Taiwanului, până ce nu ar remarca ceea ce el consideră a fi un progres din partea Beijingului, din punct de vedere al etalonului monetar şi al practicilor comerciale, potrivit Mediafax. Întrebat dacă susţine politica statului chinez unitar de a nu recunoaşte independenţa Taiwanului, acesta a declarat: ”Totul este în curs de negociere, inclusiv politica unei Chine unitare”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-14
Citeste si:
MADONNA mobilizează FEMEILE împotriva lui TRUMP. Lista vedetelor care vor participa la uriașul MARȘ din 21 ianuarie
RUSIA l-a sărit din schemă pe OBAMA şi a invitat la Astana doar echipa lui TRUMP

TAGURI: donald trump, rusia, sanctiuni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BĂȘESCU
14 Ian 2017

DOMNE, IO MĂ ANGAJEZ, CU NOSCUT FIND CA ROMÎRLAN FIOROS, SPAIMA UNIVERSULU I, SĂ MEDIATIZEZ ÎNTRE CEI DOI CIUPALACI: PUTIN ȘI TRUMP.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...