2019-01-22 00:09


Creatorul ”Balenei Albastre”, condamnare BLÂNDĂ la închisoare

 |  00:05
Creatorul ”Balenei Albastre”, condamnare BLÂNDĂ la închisoare

Tânărul de 22 de ani Philipp Budeikin, creatorul jocului de sinucidere Balena Albastră, care încuraja tinerii să se sinucidă, a fost condamnat la trei ani de închisoare.

Acuzatul a recunoscut provocarea a 17 decese.

Budeikin nu va fi supus unui regim sever de închisoare şi îşi va executa sentinţa în echivalentul rus al unei închisori deschise.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-21

TAGURI: balena albastra, creator, condamnare, inchisoare, pshilipp budeikin
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIA VEGA
21 Iul 2017

Bună Ziua Domnule/Doamnă O sun pe dna. Maria Elena VEGA .Am lucrat în cadrul băncii naționale din țara mea,în prezent femeie de afaceri pensionat de afaceri oferta de împrumut între special grave și cinstit,și eu zic grave și onest în special pe continentul nostru, și unul mai de toate în lume. Eu sunt un special acordat împrumuturi de bani de la orice persoană din interes cu scopul de a da un impuls pentru aceste activități.Dar pentru că de multe persoane care au fost în căutare de finanțare pentru reporniți activitățile lor a fost că am avut de a împrumuta bani, cu obiectivul de a contribui la satisfacția de nevoile lor,și are doar o rată de 2 % și care nu a vrut să-mi restituie am avut pentru a dezactiva pentru a face împrumuturi între persoane fizice.Dar niste prieteni mi-au recomandat să înceapă să plătească pentru că sunt prea multe înșelătorie în oferte de împrumut între special de azi și, de asemenea, escrocii publica pe toate site-urile și dacă s-au întors în domeniile lor, au con. Prin urmare,în urma aceste sfaturi și întotdeauna în scopul de a ajuta toți oamenii,Corect,Cinstit,Înțelept,Serios, de Încredere, plin de viață și în măsură să respecte aceste angajamente, din nou, am prezentat oferta mea de împrumut între persoane fizice. Oferta mea variază de la 1000 la 1.000.000.000 persoane, de data asta, serios și sincer,i-am spus serios și cinstit fiind în nevoile reale, rata dobânzii este de 2 % pe orice termen de plata. Și să vă informez că eu sunt o femeie cu calitati necesare și dau cel mai bun pentru a-mi împrumut pentru clienții mei, fără nici o dezamăgire.Am primit chiar și cu martori pentru că eu sunt deja mi fac teste un pic peste tot pe continent și în lume. Și te rog să împărtășească încrederea și totul va fi bine. Sunt disponibile pentru a satisface clienții mei într-o durată maximă de 24 de ore pentru a vedea două zile
BUTUROIU
21 Iul 2017

Ce imprumuturi acordati?
BUTUROIU
21 Iul 2017

Ce imprumuturi acordati?
Random imageUltimele stiri

loading...