2018-05-24 06:54


„Cred că PUTIN îl plătește pe TRUMP!”. Cine este importantul lider politic de la Washington care spunea acest lucru în 2016

 |  12:02
„Cred că PUTIN îl plătește pe TRUMP!”. Cine este importantul lider politic de la Washington care spunea acest lucru în 2016

Kevin McCarthy, liderul majorităţii republicane din Camera Reprezentanţilor, declara, în iunie 2016, că este posibil ca preşedintele rus Vladimir Putin să-l plătească pe Donald Trump, însă oficialul republican a precizat de curând că a fost vorba doar de o remarcă umoristică, informează The Washington Post şi Reuters, citate de Agerpres.

"Cred că sunt două persoane pe care Putin cred că le plăteşte: Rohrabacher şi Trump", a declarat McCarthy în cursul unei întrevederi private cu alţi congresmeni republicani, cu doar lună înainte ca Trump să fie ales drept candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din 2016.

Potrivit The Washington Post, Paul Ryan, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, l-ar fi întrerupt pe McCarthy şi a recomandat celor prezenţi să ţină secrete afirmaţiile liderului majorităţii republicane.

McCarthy a reacţionat rapid la publicarea de către cotidianul The Washington Post, afirmând că "a fost o tentativă eşuată de umor", relatează agenţia de ştiri Reuters.

În mod similar a comentat dezvăluirile şi un purtător de cuvânt al lui Paul Ryan, spunând că afirmaţiile au fost "în mod clar o tentativă de umor".

"Nimeni nu a crezut că liderul majorităţii afirmă la modul serios că Donald Trump sau vreun membru al republicanilor ar fi plătit de ruşi", a completat reprezentantul preşedintelui Camerei Reprezentanţilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-18

TAGURI: kevin mccarthy, washington, trump, putin, paul ryan, republican

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova