2018-12-16 12:42


Criza refugiaţilor: Germania pregăteşte un plan de măsuri. Merkel cere ţărilor UE să primească imigranţi

 |  22:12
Criza refugiaţilor: Germania pregăteşte un plan de măsuri. Merkel cere ţărilor UE să primească imigranţi

Germania intenţionează să facă public pe 24 septembrie un pachet cuprinzător de măsuri prin care să facă faţă crizei refugiaţilor, care se intensifică. Este anunţul făcut luni de cancelarul Angela Merkel, relatează postul Radio Free Europe-Radio Libery, citat de Mediafax.

Merkel a îndemnat - în conferinţa sa de presă anuală de luni - celelalte state membre UE să-şi accepte partea "corectă" de azilanţi. Ea a subliniat că este necesar ca Italia - care a primit un număr uriaş de imigranţi ce au traversa Mediterana - să primească ajutor de la celelalte state UE. Merkel a criticat mai multe ţări, inclusiv Slovacia, care au respins imigranţi din ţări musulmane: "Dacă începem să spunem «eu nu vreau musulmani», acesta nu poate să fie un lucru bun", a declarat cancelarul.

Germania se aşteaptă să primească aproximativ 800.000 de solicitanţi de azil anul acesta, de patru ori mai mulţi decât în 2014 şi cu mult mai mulţi decât orice alt stat membru al Uniunii Europene (UE).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-31

TAGURI: criza refugiati, germania, merkel, ue, imigranti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CARACATITA DIPLOMATIEI
31 Aug 2015

Ai nevoie de sclavi , gunoieri ,, necalificati . Totul este planificat .
CROCODILUL FLAMAND
31 Aug 2015

ARABII ASTIA IN GERMANIA SUNT CAZATI IN CATE O HALA...300DE PATURI PE 5NIVELE CA LA PARNAIE...MUNCA PRECUM KUNTA-KINTE...PE MANCARE SI APA...SI VREO 200DE EURO BANI DE BUZUNAR...CRED CA IN KOREEA LUI KIM JONG E MAI BINE PTR EI...DAR EI CRED CA MERG IN PARADIS...SI AJUNG IN LAGARUL AUSCHWITZ AL LUI MERKEL...IAR IN SIRIA SE BAT TERORISTII CU GUVERNUL...ADICA UN FEL DE ALT AFGHANISTAN-VIETNAM DAR PE ALTA ADRESA....BANCHERII U-S-A INARMEAZA TERORISTII...IAR RUSII INARMEAZA PE ASSAD....CEVA MAI IDIOT NU CRED CA POATE SA EXISTE...DECAT VREUNUL SA CREADA IN RAZBOAIELE ASTEA FABRICATE IN BIROURILE LUI ROTSCHILD&FRIENDS...LA MALTA...SCENARII GRETZOASE DE DOI BANI JUMATE
HAZNAUA COMUNA
01 Sep 2015

IAR EI CUMPARA PETROLUL CU 10 EURO BARILUL DE LA ISIS SI CELELANTE SECTE SI INSECTE . TOTUL ESTE UN TROC DE PORCI . DIN ACEASTA CAUZA A CAZUT PRETUL PETROLULUI . ACUM TOATA LUMEA IA DEAMOACA . IA FACUT OAMENI PE TURCI , EVREI , COMPANI FANTOMA SAU CONTRABANDISTI . DACA NU MAI VINDE , NU MAI AU BANI PENTRU TRUPE , ARMAMENT , MINCARE ,
X FILES STUDIO
01 Sep 2015

http://www.euroeducatie.ro/
HUIDEOOOOOO!
05 Sep 2015

NATZISTA arată degetul arătător?! Pe cine ameninți tu, FĂ?! Marș de-aici cu pretențiile tale! Ai deschis Cutia Pandorei și-acum dai ordine ?! Cine mă-ta, te crezi?! I-ai tu la tine acasă, fă! Unul să te spele la bot după ce mănânci rahat, alțtii după ce te ridici de pe wc...și tot așa!
CâND AțI îMPăRțIT
05 Sep 2015

Tortul UE, v-ați ales partea LEULUI, restul...deștu din mijoc! Acu ai/aveți pretenții!? Ești tupeistă și super-obraznică...sictyr!
Random imageUltimele stiri


loading...