2018-09-25 00:29


Criza se adânceşte la Chişinău. Ce a decis preşedintele Timofti

 |  18:28
Criza se adânceşte la Chişinău. Ce a decis preşedintele Timofti

Vlad Plahotniuc, propunerea de prim-ministru pentru Guvernul Republicii Moldovei, a fost respinsă de preşedintele moldovean Nicolae Timofti.

Liderul de la Chisinau si-a motivat decizia prin faptul ca nu pot ocupa functii de conducere in stat persoanele despre a caror integritate exista dubii, scrie Unimedia.

"Facand uz de dreptul sau constitutional de a evalua calitatile, competenta, experienta si capacitatea candidatului la functia de prim-ministru, seful statului informeaza majoritatea parlamentara si opinia publica despre decizia sa de a respinge candidatura domnului Vladimir Plahotniuc la functia de prim-ministru", scrie Ziare.com.

Lui Plahotniuc i se aduc acuzatii de implicare in activitati ilegale ce ar fi prejudiciat imaginea Parlamentului Moldovei si a tarii.

Presedintele Timofti asteapta astfel o noua propunere pentru functia de premier, pana joi la pranz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-13
Citeste si:
Premier propus pentru Republica Moldova

TAGURI: chisinau, criza republica moldova, nicolae timofti, vlad plahotniuc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
13 Ian 2016

Pas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Lasa prostiile si incepe sa castigi bani! E real si extrem de serios totul! Cere-ne mai multe detalii si informatii la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...